M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Kas 2023 #1 Çiğ Köfte Tanımı İçin Materyaller 4 çay bardağı çiğ köftelik bulgur 2 çay bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı domates salçası 1 dolu yemek kaşığı biber salçası 1 büyük kuru soğan 2 dış sarımsak 1 büyük domates rendesi Yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı kimyon 1.5 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 dolu tatlı kaşığı pulbiber 2 dolu yemek kaşığı isot 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı toz sumak 1 çay bardağı zeytinyağı 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi Çiğ Köfte Tanımı Yapılışı Bulguru sıcak suyla ıslatıp bir mühlet bekleyin. Daha sonra öbür materyalleri ek edip yoğurmaya başlayın 35-40 dakika sürdü. Çiğ köfte istediğimiz kıvamı aldıktan sonra minik doğranmış maydanoz ek ettim. Eldivenle form verdim ❤afiyet şifa olsun ❤
Çiğ Köfte Tanımı İçin Materyaller 4 çay bardağı çiğ köftelik bulgur 2 çay bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı domates salçası 1 dolu yemek kaşığı biber salçası 1 büyük kuru soğan 2 dış sarımsak 1 büyük domates rendesi Yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı kimyon 1.5 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 dolu tatlı kaşığı pulbiber 2 dolu yemek kaşığı isot 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı toz sumak 1 çay bardağı zeytinyağı 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi Çiğ Köfte Tanımı Yapılışı Bulguru sıcak suyla ıslatıp bir mühlet bekleyin. Daha sonra öbür materyalleri ek edip yoğurmaya başlayın 35-40 dakika sürdü. Çiğ köfte istediğimiz kıvamı aldıktan sonra minik doğranmış maydanoz ek ettim. Eldivenle form verdim ❤afiyet şifa olsun ❤