Son Konu

Doğum Gunu Ağır Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Doğum Gunu Ağır Abi Sozleri

Ağır Doğum Gunu Sozleri

Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım Doğum gununu kutlarım

Aldığım Her Nefeste Adını Yureğime Yazdım, Soylediğim her Sozde Sadece Sen Vardın Gulum İyi ki doğdun

Boş Sokakların Cılgın Bekcisiyim, Adam gibi Adamım, Yanlış yapanı Oyarım Doğum gununu kutlarım

Cakmak Cakmak Gozlerine, Cakarım Yumruğu beni Fitil Etme Mutlu bir sene yaşa

Dikkat! Bu mesaj sevgi, nese ve iyi dilekler icermektedir Bir dakika icin yasamin ve seni dusunen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Simdi bu mutluluguna simsiki saril ve umidini koskoca bir yil boyunca hic yitirme! Askta, parada, saglikta her zaman kazanmani dilerim Sensiz bir hayatta kime gercekten dostumdiyebilirdim bilmiyorum Iyi ki dogdun Nice mulu yaslara

Biz Sevdikmi 165 Karakterlik Mesajla Değil Bin Asırlık Delikanlı Yureğimizle Severiz Doğum gunun kutlu olsun

Dunyanın Derdini Kederini Senin icin Bıraktım Serseriliği, Bir Guluşun yeter bana bende Bilirim Sevgiyi doğum gunun kutlu olsun

Yaşadığım Acıları Anlatsam Sana, Ne Aklın Alır Nede hayalin kalır, O Yuzden Bulaşma Bana Etiket olma Etrafımda, Mutlu seneler

Ruzgar olana, Fırtına Olurum mekanında, Yağmur Olana Guneş oluruz icabında doğum gunun kutlu olsun

Ne Kralız Ne Mafyayız Biz Delikanlıyız Adamına Gore Muemele yaparız Doğum gunun kutlu olsun

Hayatı tespih yaptım sevgili bazen sallıyor bazen cekiyorum ama İMAMESİ hep dik duruyo Doğum gunun kutlu olsun dik dur kardeşim

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı sen nefes kadar onemli, canim kadar değerlisin, iyi ki doğdun bitanem

Bir yıl daha bitti, ama sakin uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim harika bir yildidersin Dilegim bugun diledigin tum dileklerinin gercek olmasi Gelecegini olusturacak her yeni gun, bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun! Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum Nice yaslara

Sana binlerce kez teşekkur etsem azdır Sen benim hayat ışığımsınAnnemsin Varlığımın tek nedeni Doğum gunun kutlu olsun

Bugun belki de cok kisiden dogumgunu mesaji alacaksin, ancak su an okudugun iclerinde en farklisi cunku tumuyle sevgiden ve dostluktan olusmus bir mesaj Sesim guzel olmadigindan sana bir dogumgunu sarkisi soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kisa bir mesaj cekiyorum Hep oldugun gibi sevgi dolu ve neseli kal Nice mutlu yaslara​

Üst Alt