M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 9 Eki 2024 #1 Efsane Karnabahar Kısırı Tanımı İçin Gereçler 1 adet orta uzunluk karnabahar Zeytinyağı 3 yemek kaşığı salça( rengine nazaran arttırıp azaltılabilir) Tuz , pul biber (isteğe nazaran köfte baharatı kimyon eklenilebilir) Marul Yeşil soğan Domates Salatalık Limon suyu Tuz ( isteğe göre) Efsane Karnabahar Kısırı Tanımı Yapılışı Öncelikle karnabaharı ağaç ağaç olacak biçimde ayıralım. Yıkayıp kurulayalım, robotta çekelim çok ince olmasın. Salatası için olan zerzevatları de yıkayıp kurulayalım daha sonra doğrayalım. Kurumadan yapmamalıyız sulanır kısırımız. Geniş bir tavayı ocağa alalım zeytinyağı koyalım. Üzerine robotta çektiğimiz karnabaharı ekleyelim kavuralım. Üzerine salçayı ekleyip uygunca yedirelim ocağı kapatalım. Soğuduktan sonra baharatları ekleyip karıştıralım. Doğradığımız zerzevatları ekleyip güzelce karıştıralım. Tuzu ve limonu ekleyip karıştıralım. Nefiiisss kısırımız hazır. Afiyet olsun Beni bulgur şişirdiği için ben kısırdan soğumuştum, bu tanımı keşfettikten sonra vazgeçilmezim oldu
Efsane Karnabahar Kısırı Tanımı İçin Gereçler 1 adet orta uzunluk karnabahar Zeytinyağı 3 yemek kaşığı salça( rengine nazaran arttırıp azaltılabilir) Tuz , pul biber (isteğe nazaran köfte baharatı kimyon eklenilebilir) Marul Yeşil soğan Domates Salatalık Limon suyu Tuz ( isteğe göre) Efsane Karnabahar Kısırı Tanımı Yapılışı Öncelikle karnabaharı ağaç ağaç olacak biçimde ayıralım. Yıkayıp kurulayalım, robotta çekelim çok ince olmasın. Salatası için olan zerzevatları de yıkayıp kurulayalım daha sonra doğrayalım. Kurumadan yapmamalıyız sulanır kısırımız. Geniş bir tavayı ocağa alalım zeytinyağı koyalım. Üzerine robotta çektiğimiz karnabaharı ekleyelim kavuralım. Üzerine salçayı ekleyip uygunca yedirelim ocağı kapatalım. Soğuduktan sonra baharatları ekleyip karıştıralım. Doğradığımız zerzevatları ekleyip güzelce karıştıralım. Tuzu ve limonu ekleyip karıştıralım. Nefiiisss kısırımız hazır. Afiyet olsun Beni bulgur şişirdiği için ben kısırdan soğumuştum, bu tanımı keşfettikten sonra vazgeçilmezim oldu