B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 May 2024 #1 Komik Aşk Sozleri En Komik Aşk Sozlerinden derlediğimiz komik aşk sozleriEn guzel komik aşk mesajları ve komik aşk sozleri Butun kızlar cicek olsun, arı olmazsam namerdim Bizi cekemediler, halat koptu canım Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim Gulu sevdim dikeni battı, seni sevdim burnun kalktı Aşk bir sudur İc ic kudur Aşkından oldum nezle, seviyorum seni 5 metre bezle Aşık olup ızdırap cekeceğime, nezle olup burnumu cekerim Para icin evlenme, borc almak daha hesaplıdır Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gercekten sev, sonuncu olayım Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacırırsan beş dakika sonra oburu gelir Sen sen ol, kapı onunde aşk yapma! Aşkın gozu kordur ama komşununki asla! Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki Cunku o sırada yuzune bakmam gerekmiyor Vefasız sevgilim alzheimer hastası bile senin kadar cabuk unutmaz pes Bırakıp gittin beni Seni unuttum sanma, zaman alışmayı ogretti belki ama unutmayı asla Eline almış bir cicek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem cicek nerden bilecek Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi Ne yazikki dun yagmur yagdi Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi dort cocuğa bakıyoruz Ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş salak kokmasın diye Savaşma seviş, sevişirken zaten savaşıyorsun Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter
Komik Aşk Sozleri En Komik Aşk Sozlerinden derlediğimiz komik aşk sozleriEn guzel komik aşk mesajları ve komik aşk sozleri Butun kızlar cicek olsun, arı olmazsam namerdim Bizi cekemediler, halat koptu canım Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim Gulu sevdim dikeni battı, seni sevdim burnun kalktı Aşk bir sudur İc ic kudur Aşkından oldum nezle, seviyorum seni 5 metre bezle Aşık olup ızdırap cekeceğime, nezle olup burnumu cekerim Para icin evlenme, borc almak daha hesaplıdır Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gercekten sev, sonuncu olayım Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacırırsan beş dakika sonra oburu gelir Sen sen ol, kapı onunde aşk yapma! Aşkın gozu kordur ama komşununki asla! Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki Cunku o sırada yuzune bakmam gerekmiyor Vefasız sevgilim alzheimer hastası bile senin kadar cabuk unutmaz pes Bırakıp gittin beni Seni unuttum sanma, zaman alışmayı ogretti belki ama unutmayı asla Eline almış bir cicek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem cicek nerden bilecek Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi Ne yazikki dun yagmur yagdi Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi dort cocuğa bakıyoruz Ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş salak kokmasın diye Savaşma seviş, sevişirken zaten savaşıyorsun Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter