Son Konu

Gunaydın Mesajları Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Gunaydın Mesajları 2019

En guzle en yeni Gunaydın mesajları arıyorsanız sizin icin hazırladığımız birbirinden guzel Gunaydın mesajlarını mutlaka gormelisinizSevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu bu kısa Gunaydın mesajlarından geciyor hemen guzel bir mesaj secin sevgilinize,eşinize,annenize,babanıza,arkadaşınıza kısacası sevdiğiniz herkese Gunaydın demek icin daha ne bekliyorsunuz imagesgunaydinmesajlari2019kisa5ad9232841e53gif

ALT :wwwupluploadsgunaydin5197gunaydin5197ALT

Gunaydın herkese gunaydın gununuz aydın gununuz mutlu ve huzurlu gecsin

Gunler Seninle Başlar, Gozlerimi Actığımda Yeni Bir Gune Seninle Uyanmanın Mutluluğunu yaşıyorum Sevgilim Gunaydın

Her Gunume Adını Yazdım Guneşimde Sen Olsun Yıldızımda Sensin Sevgilim Gunaydınlar

Yaşamayı Sevmekten Daha cok seviyorum seni cunki sen yaşamsın sen benim icin yeni bir gunsun bebeğim Gunaydın herşeyimmm

Bugunun sabah guneşi yuzume vurdukca sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana guneş bile gozlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Gunaydın Aşkım

Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem

Gunun aydın olsun bugun benden sana bir armağan olsun gunaydınlar bebeğim

Yaşanacak butun senelerin ustunde Adın, Butun Gunlerin ustunde ise gozlerin yazılı sevgilim Gunaydın Olsun Sana

Opucuklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Gunaydın Aşkım

Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Gunaydınlar Birtanem benim

Gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim

Yere duşen yağmur damlaları Kalbine inecek guneşi engellemesin Guneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Guneş guzellikler getirsin Gunaydın

Sensiz Gunlerim Karanlık Sensiz Aldığım Nefes Yarım Sensiz Guneşi Gormeyen Benim Sevgilim, Gunaydın Can Ozum gunun Aydın Olsun

Bu Gun Gozlerimi Actığımda Hayata Daha Guzel Bakacağım Cunki Bugun Senin Adınla Uyandım Tıp kı Yarında Bu Bugun Uyanacağım Gibi Gunaydın Birtanem…

Guneşe Baktığımda Guneş Bile Adını Yazıyor Sabahın Golgeli Sokaklarına Bugunde Seninle Doğdu Guneş Bugunde Adınla Batacak bu guneş Gunaydın Sevgilim…

Sensiz Acılan Gozlerim Bugun Seninle Buluşmanın Hasreti icinde Bakıyor gune Bugunde Senin Adınla Nefes Alıyorum Sevgilim Gunaydın

Guneşin Doğduğu Yer Gozlerin Gibi Umut Verici, Gozlerine Her Baktığımda Umutlarım yeşeriyor Seninle Birtanem Gunaydın

Ruyalarımdan Uyandıran Guneş Bugunde Adını Kulağıma Fısıldadı, Bugun Ruyalarımızın gercek Olucağı Gun, Gunaydın Birtanem…

beni yaşatan Umut, Umutlarımdaki Devrilmeyen Ağacsın benim icin, Ruyalarımda Bulduğum Elini Sımsıkı Tuttuğum Sevgilim Gunaydın…

Şimdi Yanımda Olamasanda Adınla Başlıyorum Yeni Hayata, Yuzunu Gormesemde Hayalinle Yuruyorum Adını yazdığım Sokaklarda, Gunaydın Sevgilim

Bir Gunum Değil Bir Omrum Ol, Bugunum Değil Yarınlarım Ol Birtanem Gunaydın…

Gozlerimi Bugunde Senin icin Actım hayata, yarında Senin icin Acılcak bunu Sakın unutma Gunaydın prensesim…

gunler Gunleri Kovaladıkca, Ben Her Defasında Adınla Uyanacağım Bu Hayata, Seviyorum Seni Sakın Unutma! Gunaydın…

Gunlerimi Sensiz, Seni ise bensiz Bırakmam Gunaydın herşeyim…

Bir Ruya Gordum icinde Sen Varsın, Ruyaların icinde hic bitmeyecek Ruyamsın Sevgilim Gunaydın Meleğim…

Bu Sabah tutamasamda Elini, Sabahın Erken Saatlerinde Goremesemde Guzel Gozlerini, Seviyorum Seni Sensiz Olmaz Unurma Bu Kelimelerimi, Gunaydın Sevgilim

Sadece Ruyalarımda Değil, Gozlerimde yaşatıyorum Seni, Gozlerimde Olduğun icin Ruyalarımdasın Sevgilim, Gunaydın

Seninle Hayat RĞya Gibi, Seninle Herşey Guzel Seninle Siyahın Anlamı var Seninle Beyazın Saflığı Var Seninle Bugunun Guneşi Var Gunaydın herşeyim

Sen Yanımda Olamasanda Bugunde Ruyamda yanımdaydın, Bugun Ellerini Tutamasamda Yarın Ellerinle Buluşacağım, Gunaydın Birtanem

Her Guzel Şey Mutlu Biter Ama Sen Bende Hic Bitmeyeceksin Birtanem Gunaydın…

Adını Guneşe Yazsam Guneş Batmamak icin And icer, Gozlerini yıldızlarla Paylaşsam Yıldızlar Kaymamak icin Yemin Eder, ben Sana Yeminliyim Sevgilim Gunaydın

Sensiz her Uyandığım Sabah Olum Gibi Gelir Bana, Hayalin Gelince Gozlerime Ozaman Cenneti yaşarım Sensizliğimde Gunaydın Sevgilim Gunum Aydın Seninle

Gecip Giden Gunlere Değil Seninle Gelecek Yeni Gunlere Hasretim Sevgilim, Gunaydın Guneşim…

Sevgiyi Seninle, Yaşamayı Gozlerine, Gulmeyi Kalbine, Sıcaklığını Ellerine, Guluşun ise Ruyalarımdaki Meleğin ta Kendisi Gunaydın Sevgilim

Her Gune Seninle Başlamak, Her Gunu Seninle Bitirmek, Bir Omru Seninle Yaşamak Beni Ayakta Tutan Tek Amac Sevgilim, Gunaydın

Bir gun daha başlıyor hayatımda, Kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni gunaydın hayatımın tek gerceği

Bir guneş gibisin sen gozlerimde, geceleri ruyam olursun girersin duşlerime, hayatı buldum gozlerinde, gunaydın sevgilim, gunumuz aydın olur birlikte

Seni sevmek guneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor icimdeki buz kutleleri, her gunum seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, gunaydın aşkım

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir guneşe bakarım birde duvardaki bana gulen fotoğrafına, benim icin en guzel gun seninle uyadınğım gunlerdir sevgilim, gunaydın sana

Sen benim yıldızımsın, guneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen gunlerimsin tıpkı bugun olduğu gibi, gunaydın sevgilim gunaydın benim en guzel gunum

Ruyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah guneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana gunaysın hayatmın anlamı

Gunlerimde anlamlar gizli bakışların gibi, gunlerimde heycanlar gizli sana baktığımda kalbimin atışı gibi, gunlerimde hep sen varsın sevgili, gunaydınlar olsun sana

Başımı yastığa koyduğumda tek dileğim oluyor seni gormek ruyamda ve bu gecenin sabahında da seni gordum ruyamda, gunaydınlar olsun sana biricik sevgilim

Sensiz doğsada guneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, guneşe bak sana guluyorum usulca, seviyorum seni gunaydın sevgili

Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gonullerimiz bir, şuan gozlerine bakamasamda guneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, gunaydın biriciğim benim

Gunaydın Sevgilim Gun Aydınlık Seninle Gunler Seninle Parlak Bugun ki Gibi Gun Seninle Guzel Sevgilim Gunaydın…

Üst Alt