Son Konu

Guzel Anlamlı Sozler Msn İcin

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Guzel Anlamlı Sozler Msn

Msn İcin Guzel Anlamlı Sozler

Gulmek Icin Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GuLuŞuNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuŞuN Icin Yaşıyan Vardır

Bir deniz dusun susuz, bir insan dusun mutsuz, bir gece dusun uykusuz, bir bahar dusun ciceksiz,birde beni dusun sensiz

Dal ruzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere

Very Happy In The ParKta Gezerken, Cigarettiyi Icerken My Father Gordu Suc Ustu,I am Dustu Kic Ustu Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin

Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor

Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur

Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptılar

Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni Ne olur

Keske dağlara gelincik olsaydımda, oksamasını bilen avuclarının icinde solsaydım

Sevdiğim degil canımsın, uzak degil yakınımsın Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin

Yıldızlar Kadar Parlak, Yıldızlar Kadar Guzelsin! Aranızdaki Tek Fark, Yıldızlar Miljonlarca, Sen Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin

Delice sev,haince terket ama ALDATMA(yoksa)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR!

Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat

9 Ayak ucumda basladi sevgi Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin

Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor

Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once

Birgun hayatın butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasız gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanın, sensiz olmanın olum oldugunu gostereyim

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini

Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez

Gul nedir ki solup gider Gun nedir ki gelip gider Ates nedir ki soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter

Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar

Bu gozler seni gorduBu yurek seni sevdiBu ten seni hissetti Omrum ise askim ugruna bitti

Sensizligi Gokteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba

BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir

Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında

Üst Alt