Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni Ne olur
Keske dağlara gelincik olsaydımda, oksamasını bilen avuclarının icinde solsaydım
Sevdiğim degil canımsın, uzak degil yakınımsın Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin
Yıldızlar Kadar Parlak, Yıldızlar Kadar Guzelsin! Aranızdaki Tek Fark, Yıldızlar Miljonlarca, Sen Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin
Delice sev,haince terket ama ALDATMA(yoksa)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR!
Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat
9 Ayak ucumda basladi sevgi Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin
Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor
Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once
Birgun hayatın butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasız gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanın, sensiz olmanın olum oldugunu gostereyim
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini
Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez
Gul nedir ki solup gider Gun nedir ki gelip gider Ates nedir ki soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter
Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar
Bu gozler seni gorduBu yurek seni sevdiBu ten seni hissetti Omrum ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gokteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi
İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur
Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!
Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba
BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir
Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında