bilgiliadam
Yeni Üye
Hoş nickler güzel nickler Birbirinden hoş nickler getirdim meleklerim, istek üzere imza olarakta kullanabilirsinizguzelnickler5c5833cda166falt Ben ne bildiysem sen her zaman bozdun şimdi sen bil ben bozucam Sözler defalarca acıdır Kendini bilmezler ise her zaman kaçınır ‘Adı aşk sebebimin Her kusur kaLbimin…’ Bozuyorum aşk kurucu mu? Neyine güveniyor kaLbim boyundan büyük bu sevda Yaşamasam bugünü YAŞAM beni bağışlamaz Aşığım Hayranım ; Herßir zerrene Sana keç kez geldim Kaçkere ağladım Kaçkere diz çöküp yalvardım Sen hiç tınlamadın Şimdide ben gidiyorum bende seni tınlamıyorum Dön diyişim var içimden geLmiyorda yok lakin Her Hata kaLbimin Tükenmiş DeLikanLı aşk dedikLeri Ne okyanuslar dek derin nede gökyüzü dek sakin görüşler daha alçak üstteki oLdu ''Of '' Ları TekerLedim Bugün beni göremesen de bil ama yanındayım bir mazisin yüreğimde damla damla akıcı yaşlar şayet sana son hediye Son fakat üç dört XD a$k die ßi$e yhkmu$ sevqi varmı$ hani sevqi emektir derLer ya yaLanmı$ pozitif emek pozitif deqer zararmı$ Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$ Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı qeriye ßir qözLeri kaLırmı$ Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$ Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$ Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$ ayakLarı yerden kesiLirmi$ derLer yaa oda yaLanmı$ a$k acı çekmek aqLamakmı$ ßana sırtını dönüp qittiqinde anLadım Hani a$kın ßittiqi yerde NeFretiN ßa$Lar derLer ya doqruymu$ $imdi senden nefret ettiqim için anLadım Hani fazla özLersin deqer verirsin onsuz neFes aLamazsın derLer ya ßi anLıkmı$ qelip qeçiyormu$ her$ey $imdiki mutLuLuqumda anLadım Hani onLa her$ey tozpemße dünya qüzeL a$k qüzeL onsuz dünya karanLık derLer ya oda ßi anLıkmı$ Sonraki qüLmeLerimde anLadım Hani herkes der ya iLerde ßunLarı hatırLayıp qüLeceksin die ßir tek ßu doqruymu$