Merhaba arkadaşlar sizlere başımdan geçen bir olayı açıklamak istiyorum
Çıktığım bir kız vardı herşey hoş başlamıştı ara sıra kavgala ediorduk tabi O hayatıma girdiğimden beri bir fazla şeyim değişmişti Onun için yaşıyordum sözde, hayatım değişiyordu nasıl anlatim fakat Her neyse aramız bozuldu ve bayadır konuşmamaya başladık bazen konuşmak istediğimde istemiyorum seni, keşke seni tanımasaydım falan diordu daima çok üzülüordum kendim için değil onu üzdüğüm için Hergün kendime lanet okuyordum Fakat bir gün gece bir mesaj geldi sen hala benim herseimsin! , seni fazla seviyorum diye işte bu mesajı okuduktan sonradan dünyanın en mutlu insanı olmuştum ben bitmiş başlıyoruz falan dedi, tekrar çıkıcaktık lakin önce toparlanalım dedi ama nolduysa 1 gün sonra benden soğudu kaçtı benden hep aradan biraz süre geçtkten snra bi sevgili yapmış arada sırada mesjalaşıorduk bağlı her neyse o çocuktanda ayrıldı, olmamış Ben her seferinde bir zamanlar nasıl davranıosam defalarca öle davrandım çünkü onun üzülmesini istemiorum, üzmekte istemiorum belkide beni sevmiyor şu an lakin üzmeye ne hakkım var değil mi? arkadaş olarak takılıoruz yalnızca Fakat ara sıra öyle çok kötü oluyorum ki, ölmekten başka birşey düşünmüyorum içimde bişiler ağzıma kadar geliyor, daralıyorum sıkılıyorum, fazla fena oluyorum şu lahza konuşuyoruz lakin öle fazla değil bazen konuşuyoruz Beni hemen sevip sevmediğini nasıl anlarm arkadaşlar? bana bi yol gösterirmisiniz? sırası gelmişken atladığım bi kaç manâlı nokta var bi ara bi derdi vardı ve geldi bana anlattı sen benm en güvendiğim kişisin, seninle konuşunca rahatlıyorum ben dedi 2ci bir nokta ise, ben telefonumu sil bundan böyle, rahatsız etme beni dedim oda eyw siliorm hoşçakal dedi lakin silmemiş aradan baya vakit geçti mesaj attı nabıorsun? diye