bilgiliadam
Yeni Üye
Hiper ve süpper msn sözleri model demeyi çok isterdim bağzıları eski arkadaşlarım bu msn sözlerinin Sizler içir araklayarak bir araya getirdik Umarız hoşunuza gider Haa unutmadan komik ve eğlenceli, msn adreslerinizin iletilerinizin anında üzerinde ( adreste neysehipervesuppermsnsozleri5c582e7c66114alt ) kullandığınız süper sözler var ise yazının altından tescil olmaksızın bizlere göndermeniz mümkün Kolaylık bana uğramadığı her gün için özür dilemeli Aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta paylaşacak bir şey artık yahut bir erkekle bir kadın aralarında Kimi Ne göre Kralım ! , Kimine kadar Kolpayım Para pul sizin olsun; ben adamına kadar adamım Ben sigaranın bağımlısı değilim Sigara içerken düşündüğümün tiryakisiyim Bu dünyada 3 birey kalmışım Sen, Ben Ve silahım Demişler ama Türkçe Rap Batı Cartel'den daha sonra kimse Rap Yapmamış Demişler fakat Apak uyuya kalmış Kimse 5 Karış Rap Yapmamış Aşk bir kumar ise ya ben masaya kalbimi koydum yada Hayatımı kaybettimhipervesuppermsnsozleri5c582e7c66114alt Hayatta her gördüğüne güvenme Aklından tümdengelim ki beyaz gülün bile gölgesinin ne renk oldugunu biliyorsun Anladın sen onuhipervesuppermsnsozleri5c582e7c66114alt Wink Sevdadiye bir kuş gönlüme konmuş, meğer gecikmiş bir sevda bizi bekliyormuş!!! Hoş yüzlü elde etmek elimizde yok ama Gülen yüzlü edinmek elimizde AğLaMaYı BiLmEyEn GözLeR;;SeVmEyİdE BiLmEzLeR Duydumki beni unutsundemissinacaba hic düsündünmü,hatirlanmaya DEGERMISIN?! DAIMA BöYLe GuRuRLu GeZeRiM SaNMa SeNiNDe BoYNuNu BüKeNLeR oLuRHeR ZAMAN aĞLaTıP GüLeRiM SaNMa ZuLMüNe KaRŞıLıK VeReNLeR oLuR!!!!! rakıyı susuz sigarayı filtresiz içtiksevgiye hudut çizmedik dostluga fiyat biçmedik bizde hata olur lakin yanlış asla YaK BiR SiGaRa VeR geriye DöNmEz BeNiMLe öLMeYeN görüşler BöLMeZ YaK BiR SiGaRa VeR tekrar DöN GeL DaLıMıZı KeSeNiN aGaCıNı KoKuNDeN KeSeRiZ•••· ana ßiLqiLi ki$i , ßiLmediqini ßiLen fakat$idiR sokRateS silgi kullanmadan fotoğraf çizme sanatına hayat denilmektedir Bayraklari Bayrak yapan üstündeki kandir, eger ugruna ölen varsa Vatandir HIZ ÖLÜME DEİL , ÖZGÜRLÜĞE DIŞARI GIDEN YOLDUR !!! Bir Demet Bir Oyun Bu Rap Demek Çok Emek Lüzum Bu Yolda Düşmemek Gerek Açıldı Bak Yürek Boşuna Kürek Çekildi Yok Yere Bizim İçin Kibir Rap Seslenmek HerKeZ KeNDi YoLuNDa Lakin aRaDa BiRBirLeRiNe Söz aTMaLaR oLMaSıN Kendimce RaPi Maksat RaPCiLiK DiYe YaPMaYaLıM öZeNTi GeNÇLiK Argo Gizemli RaPCi,26 aRiFeSİ BEZGINLIK BeKcİ TeKBiR aLDıM SöZüMüN EvVeLiNDe,RaP YaPaRkEn GüNaHaMı GiRDiM!! Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç birey gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı değin ßiLe uzakta KalamaM GözleriNe iÇiNe dert oLacaK SaNa SoN ßakışıM! KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i zorlama, FatiH'i TeK oLmaLı uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR Lakin HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR! aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe! iSkeletleR DiyarınDa ßiR eT ParçasıyıM! MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN Kazanç NoN VogLio NessuNo CHe Mi aDdolaRa Mai! uÇurumuN KenarınDa Da oLsaN SırF HayaTa GıcıKLıK oLsuN DİYe GüLümSe! FarkımıZ TarzımıZ BiziM MoLLaaRaPLı oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Veya Bütün SustururuZ ßu HususTa Ne Kural NeDe KraL TanırıZ! aLtı EvLiya, üsTü EşkiYa, iŞTe ßuraSı MoLLaaRaP, Hemen DağılıN uLeyNnN! KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM! EğeR ßiR YerDe Ufak aDamlarıN ßüyüK GölgeleRi oLuşuyorSa, oRaDa GüneŞ ßatıyoR DemektiR! ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ Dost DeriZ CaN VeririZ Oysa Dost uNutunCa öLürüZ! ßabaMa DedimKi; ßeniM DeğeriM Ne dek? DünyalaR değinDeDi PeKi DünyanıN DeğeRi Ne değin? DediM ßeŞ PaRa eTmeZDeDi aNadaN DoğmaK, Ölmek iÇindiR YaşamıN uZunluĞu Yok, NasıL YaşandıĞı öNemlidiR Yaşam BiR Öykü, YaşasaN Ne oLuR, ÖlsEn Ne oLuR? Yaşam aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, Ara Sıra aĞlatıR Yiğitlik VurmakLa, aĞalıK VermekLe oLuR CeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZ KıR KalbiMi GönlüN oLsuN aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN Derhal ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN! DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır (%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM dek SeveniDe KurşuNa DizeriM (%) In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN My FatheR Fark Etti Kabahat üSTü, I aM DüşTü KıÇ üSTü ßiR GüN TitreyereK uYanırsaN ßiL Fakat ResmiNi öPtüğüM GündüR Fakat ßiR GüN SebebsiZ YeRe GözyaşlarıN aKarSa, ßiL Ancak öLdüğüM GündüR GüneŞe aDıNı ßuzLa Yazar BiRi oLurSa, ßiL Ama o SeNi ßendeN DaHa fazla SeviyoR ßiZ aĞıR DeğiLiZ halk müziği HafiF ! ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe ßeN SeverseM epope, KızarsaM toplu cinayet oLur o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü KaşaR DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR SaNa oLaN GüveniM ebedi, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * susuz SabunsuZ SonuNu DüşüneN KahramaN oLamaZ DumansıZ SigaranıN, KöpüksüZ ßiranıN, SensiZ ßu HayatıN Taa SeN iMkansızsıN, SensizliK iMkansıZ, aŞK iMkansıZ ÇemberiN eN Dıştan, eN ÇıkmaZ SokaktayıM GeceniN eN SiyahınDa, uMuduN BittiĞi YerdeĞiM KöşeYi DönseM Vefat, DüZ GitseM Hayat GölgeleR iÇindeyiM Haketmediğini ßiLe ßiLe hoşuna gitmek mi yahut çekip gitmekmi *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya…» *ÜzüLmem Ya Da mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam! *:::: –ßéN olağan YaLaNa KaRıŞıP gerçekten dürüst oLaNLaRDaNıM!! ::: *Tamkar$ıyageçerkenßıraktığınOelßen!m||| *ßazn uzn cümlelern noktasdr a$k seßepsz akıcı yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr güzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse ‘ayrıLık’ dedin en b$nda AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa Fazla ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, öLüLer ii biLir ya$amak güseLdir Tabi kaLbim bağlı Dişari Giden unutuLur, sen sana bağlı Sus kalbim sus!! Nasibin değil snn a$ktan Değil Bir sitemim hayatta herşey şans soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettimm,ağla gönlüm nasip deilmişş vuslat gizli uyu yarr sana hakkımı helal ettim istifamı verdım bu aşktan kaderımı yazarım en bastan anladımkı senın yuregın ya demırden yada tastannn ßAßAMIN PARASIYLA YOK ANAMIN DUASIYLA YAŞIYORUMM Saylı arkadaslarım war lakin bana yeterler düşmanım ateşse dostlarım ateşten beter Öleceksem eğer her gün kollarında kollarında değilse yollarında ßenim için ßir rüyaydın uyandım ßittin ßeni ßir aLLahım ßirde dostlarım ßilsin Gerisi iLerLesin aLLahım eĞer ßu YaşadıkLarım Sınavsa Kagıdımı werip cıkmak İstiyorum ßenim kaLemimi ßi kişi yıKtı kaLemimi Kırdı , sözLükte sevqiLiydi anLamı ! 1549282936 1549282936 hipervesuppermsnsozleri5c582e7cf201bhipervesuppermsnsozleri5c582e7cf201b http:wwwimagessmilieswinkgif()()() ßirqüN aqLarım , ßir qünahKarm! ßir daha arama ßoşa ßen firardayM Şımarıqım, uySaLım, İsteyinCe Söz koyarım Lakin Choq Hassas we aLınqanım ÇözZemeSsin ßeni ßen Kuvvet oLanLardanıM msn ye kız ekledikten sonraki komik diyaloglar için TIKLAYINIZ Gülünç Cep Mesajları için TIKLAYINIZ