D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Kas 2023 #1 Ispanaklı Borani Tanımı İçin Materyaller 1 baş büyük soğan 3-4 diş sarımsak Sıvıyağ Yarım kilo ıspanak 1 yemek kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber Tuz Yoğurt 1 adet haşlanmış yumurta Ispanaklı Borani Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük bir baş soğan, 3-4 diş sarımsak yemeklik doğranır ve sıvı yağda hafif öldürülür. Sonra yarım kilo ıspanak ufak ufak doğranıp, bir kaç seferde, pişirilen soğana eklenir ve ıspanak hafif pişene kadar birlikte sotelenir. En son 1 kaşık pulbiber,1 çay kaşığı karabiber ve tuz ekleyip bir iki karıştırılıp altı kapatılır. Soğuduktan sonra yoğurtla karıştırılır ve servis tabağına alınır. Ben üzerine yumurta dilimledim ve süzme yoğurdu sıkma poşeti ile sıkarak süsledim. Kahvaltıda, akşam yemeklerinde, ikramlarda soğuk meze olarak tüketebilrsiniz. Ispanaklı Borani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ispanaklı Borani Tanımı İçin Materyaller 1 baş büyük soğan 3-4 diş sarımsak Sıvıyağ Yarım kilo ıspanak 1 yemek kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber Tuz Yoğurt 1 adet haşlanmış yumurta Ispanaklı Borani Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük bir baş soğan, 3-4 diş sarımsak yemeklik doğranır ve sıvı yağda hafif öldürülür. Sonra yarım kilo ıspanak ufak ufak doğranıp, bir kaç seferde, pişirilen soğana eklenir ve ıspanak hafif pişene kadar birlikte sotelenir. En son 1 kaşık pulbiber,1 çay kaşığı karabiber ve tuz ekleyip bir iki karıştırılıp altı kapatılır. Soğuduktan sonra yoğurtla karıştırılır ve servis tabağına alınır. Ben üzerine yumurta dilimledim ve süzme yoğurdu sıkma poşeti ile sıkarak süsledim. Kahvaltıda, akşam yemeklerinde, ikramlarda soğuk meze olarak tüketebilrsiniz. Ispanaklı Borani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı