Bu cihaz 10 saniye icinde kendini yok edecektir Anteninden tutarsan bisey olmaz
Artik seni aramayacagim Cok ciddi soyluyorum seni aramayacagim artik Artik bilgisayar aldim chat yapalim Cep fazla yaziyor
Bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir Zekilerde hafiza kaybi, aptallarda kisa sureli korluk, okuzlerde bi anlik gulumseme yapar!!!
Az veren candan, cok veren AIDS olur
Dun gece seni o kadar aradimki soguk vucuduma dokunmani o kadar cok istedimki yataga sensiz ve ciplak girmek zorunda kala kaldim nerdeydin benim canim pijamalarim!!!
Karanlıktı,gozleri parlıyordu eğildim bacaklarını ayırdım,memelerini avucladımcok zevk alıyordumcunku hayatımda ilk kez inek sağıyordum
Cok onemli bir not ; sakin asagidaki mesaji okumayiniz,lutfen !!! NISKALAS RIB NES ben sana okuma demedimmigercekten hakliymisim)
Su anda her 100kisiden 35i uyuyor,10u yemek yiyiyor,25i calışıyor,15i sex yapıyor,10u araba suruyor,4u ders calışıyor,1 tane salakta elinde telefon sms okuyor!
Hic bir on yargım yok Butun insanlardan nefret ediyorum, o kadar
Bizim koyde ağaclara aşı yapıldığında o gun ağaclar tatil olurdu
Zorla guzellik olmaz, estetikle olur
Doktorum sigaradan uzak durmamı soyledi, ben de bır metrelik bı ağızlık yaptırdım
Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim
Eger sabah erken kalkamiyorsan guzelim, yanina bir bardak su koy kalkarsin Nasil mi? Eee suyun kaldirma kuvvetiyle
Karayollarında değil, senin kollarında oleyim
Elimde Japon yapıştırıcım var ama yapıştırmaya japonum yok!!!
Sana bir şey soyleyeceğim, ama sakın uzulme; dun doktora, gittim bobreğimde kum, kalbimde seni buldular!
Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatin kayar
Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum
1960 yılında icilen kahvelerin hatırı dolmuştur İlgilenenlere duyurulur!
Bulutları pembeye boyasak yağmur pembe yağar mı??
Dun eski dostlarla karsilastik Eski gunlerden konustuk sonra toplu bir resim cektirelim dedik ama sen yoktun bizde topsuz cektirdik
Adamın biri bir gun sinek ilacı almaya gitmiş Eczacı sormuş: sineğinizin nesi var?
Aşk havuzuna aptallar duşer, ama beni ittiler
Gercekleri Turkan Şoray,Tarihi de Gonul Yazar
Sevgilim seni tv kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdiğimi soylemiş miydim?
Hey garson bana kalbim kadar yanık bir doner, duşuncelerim kadar karışık bir salata ve acılarım kadar koyu bir kahve getir
Bir elma diskoya neden gitmiş? cevap: kurtlarını dokmek icin
Ey dağları taşları her şeyi yaratan Rabbim her şeye ayrı bir guzellik insanlara mantık,akıl ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun
Amerikan uroloji derneginin ust ekstremite kurulunun yaptigi son arastirmaya gore SALAK insanlar mesajlari okurken telefonlarini sag elde tutuyor
Sana bir şey soyleyeyim mi? Bir daha beni rahatsız etme Benim pisliklerle işim olmaz Allah kahretsin seni Hayatımı mahvettin alcak SİGARA
Bir goz gordum masmavi denizin dibine sinmis,bir goz godrum simsiyah gecelerden bezmis , bir goz gordum yemyesil yapragi ucuna degmis , bir goz gordum mosmor ustune yumruk yemis
Bu guzellik, bu zeka, bu akıl, hele şu anlam dolu gozlerin buyusu, Allah butun guzellikleri bir yerde toplamış Neyse kendimden cok bahsettim eee senden naber?