Meraklılarına anlamlı kapak gibi hoş sözler 2019 anlamlı sözler uzun uzun ve anlamlı sözler Bir ses ummak senden Benzi Atmış beklemek Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! Sevdiğimden bu yandan her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gözyaşından diğer bir şey vermemişsin bana Ben sensiz geçen günlerime yanarken, ola ki sen bensizliğe sevineceksin Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! Yalnızca çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem abes kalırdı sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydıseni fazla seviyorum Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, vefat etmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş değil be aşkım ana ölmek sensizlikmiş Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı şayet,gözler dalıp sırası gelmişken, zarar görmüş bir serçeye ağlamaklı bir buluttu belkide,belki belkilerle doymuş bir hayattı bu Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım Karanlığında aydınlığım olsun diye Şu Anda sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden dönesin diye Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum Sen benim içimde açan bir güldünSönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR Yüreğine sevda eken, ayrılık biçermi,seven sevilenden kolayca vazgeçermi, sen beni sevme gülüm,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mİ Ben Sensizdim! akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun görme ağladığımı Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır birdenbire her güneşin batışı Acının umutları değil ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır Her ne değin güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz Güller anlatsın sana olan sevgimi Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaşça eriyen yüreğimi güller anlatsınBen anlatamadım güller anlatsın Seni sordum cadde lambalarına; umma boşa gelmez dedilerBoynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler Sen sigara dumanın altında yanlamasına yandan en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!! Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi fakat sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Yapraklar sararıp dökülürken yere ihtiyar gözlerini çevirip göklere,Her gün istemem yılda bir defa adımı anmayı sakın unutma Bir gün sende seversin Bir gün sende ağlarsın O süre ben gelirim aklına Ola Ki geri dönmek bile istersin Ama zaman fazla geç olacak Elimde yok seviyorum, özlüyorum Her Zaman de böylece olacak İsyanımın sebebi asi gözlerinde gizli varoluşumun simgesi sebepsizdir güzelim Beni yıkan ,yıpratan adi aşk masalları Bir haykırış olan mezar üstü düşlerim Felaketler hasreti bürümüşler gövdemi Bir öfkeyle beraber gizemlidir hasretim Tek yöne çevrilmiş Eğer birini hatırlamamak istiyorsan, onun adını kumlara yaz, Sabah dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin Eğer birini seviyorsan, onu kalbine yaz fakat hiçbir fırtına veya dalga onu silemesin Allahım beni pek bir son bahar ayazında canımı al ancak, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERİ GÖZLERİNE ALINTIDIR