muhteşem nickler muhteşem nickler mükemmel nickler alkolik iç yakan iç yakan sözler tekrar olmadı sensiz uyanmamak için bu gecede uyunmadı birazcık seni bilirler,biraz beni,fakat ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi derinlere çek beni kopsun korkuluklar sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın günahlarını sorunum ağlamayı öğrenmek yok,gülmeyi hatırından çıkmak!!! aLem oYuncu oLmuş sokakLar saHne dudakLarındaN adIm döküLüRken İçim titrer!! uzama ellerini uzaktan olsun istemez,benden aldıklarını vermeye gücün yetmez karşıdan geliyor bir delikanlı,esrar çekmiş gözleri kanlı,kolunda üç beş jilet yarası oda bir kahpenin son hatırası aynaya baktım unutulanı gördüm,sende bak unutanı görürsün bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım acilen im kibirt bile çakmam uYkum gİbi geLsene bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın çıktığı kadar SuS!! yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİkgönülde aşk olmayınca var bi hafiflik İkinci aYrıLık Zor geLdi banasensİz olmadı anladım geç oLsada!! herşey biteRmİşa$k nedensiz sevmekmİş vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN mİdem buLanıyoR gaLİba dünYa tuttu ) kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine?? Aşq ßnm İçhn ßundn ßLe Géçici DöVmé!! ŞéRéfszLern YaŞadıgı ßu Dünyda Sndé ŞréFszcé YaşıoSn ßoYnuna ßonck Takda Nazr Déğmesn ßn PiskoYumm OğLm SevMésnide ßiLrm SiLmesniDeee Gidén Gdér ÖsLemm HuYum ßLe GisLemm ßn ßir FiLmi 2 Kéré İsLemm :::::::: HépTé DéfoLuLr ßuLuor ßni Tabi SanaYi DiiL OrjinL ßir aşq Arıorm ßn JuLiet Grçk Aşkn SavaŞcısı DikkT! RomeQ Aranıyooo DeLiqonca Kdr Uçuq PaPx Kdr Lüx Cocainé Kdr TéhLikelym GözLérini Kapat Vé Bana BakBen Diyé GördüğüN Né Varsa SéniN YokLuğuN Doğrusu! Hücrelerim paramparça kimi ölü kimi ölüm savaşındaAynı yasamaya niyetlenmek gibi…Sensiz hayata alışmak gibi…! Mademki bu aşkta tek yahudi benimSeçip harflerin en çivilisini beni çarmıha gerin hep bhen sobeLenıyor her zaman bhen eLenıyorum qiDin arTıqh baSımdanh bhn oynamıyorum ! deFolup gideBileceğİm bi'yer War mı bilDiğiN?? Ne Süre Eskior Sevgiler? Ödenen Bedellerin Acısı Geçince mi? Hayat bana cok kuvvet qeLiyoANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi BAĞLI SaNayi YOK oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! ! YeteR ßu Kez ßu i$ ßitioR a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor EsK!LeR! s!Ld!m şimdiden fakat kalem kırmızı olunca izi kalıyorrrbakmaya değer A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a değin saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırlamamak! Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum biçare! IsmarLama A$kLara TahammüLüm y0q yha Adam Gibi Sev Yada Çek qit Yüreqimden bu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de anlamsız artıq geLmeseNde, beN yokum ' Káç Vefat wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıı çöPé áTtm Bütün RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM! ésKı yeRıN| kaLbımDe aRamaѕéη qozumDen akıcı seLe kaRı$†ıN!!! Git dedim meyi ekliyemedim qi† aЯ†ık qeCéLérImdeη kIrILaη kaLbImIη paЯçaLarı Saηa ßatmasIη qiT ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRomadüZéLebiLmeq iÇin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma ßis éski sévqiLiYishéя lahza ßaяısaBiLiяis«'3 KraL Kim OLursa OLsun KraLice Daima ßeNiM Hayat Benm HayaTımm oLdnqnDan bî pRobLêm değil xD ||wodeFonê Nê demî$ anı ya$a xD Her Gün Daha Chocqq Degişiom anlayana kapak dostum ! CeLLadın OLur Bensiz Geçireceqin Vakit Ya$ayamazsın ~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen beneLimi tutKorqarm dusmekten ~ babam aqzı bosuq olandan müsamaha edmes baba bu qes affed lakin bunnarın hebsi aynı bq ! yenqeCin kumDa ßırakTıqı izLer: yaLnızLıqın en gürültüsüz haLi a$k die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, artı emek,, fazla deqer zararmı$ Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$ Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı qeriye ßir qözLeri kaLırmı$ Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$ Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$ Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$,, ayakLarı yerden kesiLirmi$,, derLer yaa oda yaLanmı$ a$k acı çekmek aqLamakmı$,, aLayına gitméyin kendinize GeLin ! kaybettikLerimin hesabını kaLbimden Çekİn bildiğim kadarıyLa Limitsizim(!) iNsaNLaRa sayqım sonsuzz! fakat sabRıM sıNıRLı! YaŞadım Seni 1000 PiŞMaN Beni gerçeklerim bekler! SusKunLuqumun inTikamıdır yoKLuqum pLatonik sevmeLer avunma etti şayet varLığın yanımdan hiç gitmediki Sebebi Hayatım düşte git yüreğiMden sessizce yorgunuMM gitmeleriN tümüne tOhUMuNdA AYrIlıK VaRsA aŞkINmAhSüLüN GöZyAşıDıR! öDEr kalp cEzAsInı ÇaResi yoq bu iŞin soNu qeLmes nefreTimin Cümbür Cemaat ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum qeçici döVmeSin TanRı çiZdi şekLini yuReqm tik takLarda saat ßna 5 kaLdı Yaşam bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur aLLah ko$tur sana geLméDiĞim gÜn diĞéR manitaLarLa gittiĞim gündür güLüm Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin ölürsem beni sana gömsünler itin olayım bana bobi de söz *ızdan çıktı ßir kéré $éytan da séndén yandan méLék dé