B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Pazı Sapı Kavurması Tarifi İçin Malzemeler 1 bağ pazı sapı 1 adet soğan 1.5 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak 2 adet yumurta Tuz Karabiber Sıvı yağ 2/3 su bardağı su Pazı Sapı Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğan ve pazı saplarını minik minik doğrayın. Önce tavada soğanı biraz kavurun. Sonrasında pazı saplarını koyup biraz kavurun. Salçasını da ekleyin. Suyunu ekleyip altını kısıp yumuşayana kadar pişirin. Yumuşadıktan sonra 2 yumurtayı çırpıp üzerine ilave edip karıştırın. Yemeğiniz servise hazır. Ben yoğurt ile servis yaptım. Afiyet olsun. Pazı Sapı Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Pazı Sapı Kavurması Tarifi İçin Malzemeler 1 bağ pazı sapı 1 adet soğan 1.5 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak 2 adet yumurta Tuz Karabiber Sıvı yağ 2/3 su bardağı su Pazı Sapı Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğan ve pazı saplarını minik minik doğrayın. Önce tavada soğanı biraz kavurun. Sonrasında pazı saplarını koyup biraz kavurun. Salçasını da ekleyin. Suyunu ekleyip altını kısıp yumuşayana kadar pişirin. Yumuşadıktan sonra 2 yumurtayı çırpıp üzerine ilave edip karıştırın. Yemeğiniz servise hazır. Ben yoğurt ile servis yaptım. Afiyet olsun. Pazı Sapı Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı