D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Peynirli Gözleme Tanımı İçin Malzemeler 2-3 su bardağı un 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1-1.5 su bardağı ılık su İç gereci; Peynir Peynirli Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yoğurma kabına un, maya, tuz, su kayıp yoğuruyoruz. Hamurun üstünü kapatıp 20 25 dk mayalanıp dinlenmesi için bekletiyoruz. Hamur dinlenirken iç harcı hazırlıyoruz. İsteğe nazaran içine pul biber ,yeşillik koyabilirsiniz ,ben lor peynir kullandım. Hamuru eşit modüllere bölüp un serperek açarak içine peyniri çok dolmayacak halde kenarlarından kapatıyoruz. Sonra tavada yahut gözleme için kullanılan farklı pişirme aparatlarında pişirip isteğe nazaran üstüne tereyağ sürerek servis edilir. Afiyet olsun Peynirli Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Peynirli Gözleme Tanımı İçin Malzemeler 2-3 su bardağı un 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1-1.5 su bardağı ılık su İç gereci; Peynir Peynirli Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yoğurma kabına un, maya, tuz, su kayıp yoğuruyoruz. Hamurun üstünü kapatıp 20 25 dk mayalanıp dinlenmesi için bekletiyoruz. Hamur dinlenirken iç harcı hazırlıyoruz. İsteğe nazaran içine pul biber ,yeşillik koyabilirsiniz ,ben lor peynir kullandım. Hamuru eşit modüllere bölüp un serperek açarak içine peyniri çok dolmayacak halde kenarlarından kapatıyoruz. Sonra tavada yahut gözleme için kullanılan farklı pişirme aparatlarında pişirip isteğe nazaran üstüne tereyağ sürerek servis edilir. Afiyet olsun Peynirli Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı