Son Konu

Rock tarzı msn nickleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Rock tarzı msn nickleri rock tarzı sözler qanqa sözleri qanqa nickleri Yepyeni Rock tarzı msn yani messenger yani mesene nicklerirocktarzimsnnickleri5c582fa9694fbpngalt :D:D :D:D :D:Drocktarzimsnnickleri5c582fa96d02calt :D Big Grin :D ×x| ηє кα∂αяιηι SUSTUK кσηυѕтυкℓαяιмιzιη |x× ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( ) Koyun ! $arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa KayBoLsam hiÇ oLsam yada hiÇ oLmasam ? fazla Raad'ım!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile! Fark Edermi ? | rahaTım RAHAT oLun rahaTsız oLMaM !| heRşey ÖYLE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM yaşam bNm diiL ! qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa ! vaRmısıN ? bütün Her$eY GsL OLuYo DerqeNnNYoK Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN!!!! ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi!!!! oRaLaRda ßenden yoqh dü$ünSen anLaRsıN ßuraLarda Senden çoqh ßi qöRseN $a$aRsıN ! yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR ! umudumda kaL umRumda oL ! ||Mézâr|| øLâcak ßana ßu Dört Duwar,||YøkLuğun|| Dek Gér¢ék ßu ||éCéL|| , YøkLuğun değin Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| , azâr azâr ||öLüyørum|| ßiLmiyørSun | Ben Kubar Değin Asil, Deligonca Dek U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Dek Lüx & Cocaine Dek Tehlikeliyim ! Anonim oldu haykırışlarım Bu kALBiM Uyku Sersemi :ღ Kötüler sevilmezz Ve bende sevilmedim ღ: :ღ Adamına kadar olamadığım için midir ? ღ: :ღ Yalakalığı benimseyenler sevilsinღ : :ღ Ben buyum kimseye ihtiyacım da YoK !ღ : aLışdmmı snsizLié? unuddmmu s0r ? hr LaFn s0nu yiné snN haß3rn ! x(( Depresif bu alemin içinde zihinsel olarak dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime ''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , sevinç roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR'' RayrAyrAyneDen böYle oLduLaylayLay 1 DiLék Tut 1 $iir Inleme ßana Hayatımı Ağıt Inleme Ky 1 Oyun ßozan OLmadıqımy Oyunun ßozuk OLduqu Anna$ıLsın ßana 1 qéL désén o yoLLary hic qéciLmémi$ sayardım Hic1$é SöLémé Hic1$é Yapma Nédén Mi? Cünkü ßén ÖLé Yapıorum! Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk s*kérLéR séNi Toz Pémßé hayaLLérin karanLık qöLqésiyim! $iit SéssizLik A$ık Mı OLuorum N? DELI GömLeği GiydirdiLer Dü$Lerime ! øyunun ên güzêL yêrìndê zìL ¢ålıncå ûzûlûrdûk yå , óylêyìm yaşam bir sınavsa adımı yazıp çıkarım sİyahlara bürünmÜş yalnızca geceleri ortaya çikan bir yarasaim hedefin ßensem her atı$ın karawana !! hayat ''3,5'' ile ''4'' arasındadır; ya hep ''3,5'' atarsın;yada o hayatı ''4,4'lük'' yaşarsın! ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм ## kes çigliklarini yüregim!!! seviyorum ツseni anlasana! bunu göstermem için elini mi tutmam lüzumlu! | varmı hic kullanılmamı$ sıfır ßir kalp (!) | ¢u®§€ му ℓιƒє ιѕ вяιℓℓιαηтму ℓσνє ιѕ ρυяє!! ησтнιηg ιмρσѕsιвℓє ,m$ñ kµrdµ, that'ss my prerogative kussam kâc întîhâr cikâr îcîmdên? kêssêm kâc ayrîlîk akâr ßîlêklêrîmdên? ßen sevmeyi ßeceremedim, ßelki de sevilmeyißenim sevmeye engel evcil acılarım vardı »∂αηgєя gιяℓ« | вѕωєя ѕм∂ιℓιк υкαℓαум! | Tèdavisi Muhtemel qörüLmèyèn $izoFrèn biR aşktı bizimKisi hanqi doktora qittiySèk ayrıLık yazdı rèçètèmiSè vè èkLèdi hèRqün düzènLi oLarak öLünècèKbuqündè öLdüm yaRını ipLè çèkioRum: ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм●●● $heytanın teqk suçuu meleqe tecavüzz etmesiymiş$$ ! senin marqka olduqunn yerde etiketi ben koyarrımmm ! bho$wer hep aynı masal 'hayat we ßen' i$te o kadar birr çıqlıqk bulsamm ! hiç ssusmayann , yada bir cümle beniİ anlatann ! bir lodos lüzumlu Acilen bana,bir kürek diğer taraftan kayıksöverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp!! *há¥át ¥íÑé; qírí$, qélí$mé, netice qírí$ ; Ñédéѧíz qélí$mé ; úmít§íz§oÑuÇ ; gérék§íz enÇokayrılıklarya$adımoyüzdenßiti$ikyazdım her$eyi: ctrl+alt+delete bİle yaramıor artık kalbimealt+f4 le kapandı bütün umutlarım başardın güzelim kutlarım coca colayım hayatın tadıyımroccoyum choq $ekerimalbeniyim ßahanem cookçikolatalı qofretim arkadaŞlar beni sewmeyen warmı? sen benim hayatim pİyonsun seni kaybedersem puanim gider ama ben senİn hayatında şah'ım benİ kaybedersen oyun bİter ^^^^^raporsuz deli^^^^^ …тαηı∂ığıм єη вüуüк ѕк кα∂єя∂ιя вöуℓє вιℓιηє… son nefesi çektim çukuru kaz öbür OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM ||?||keNdi ciNaYeTiMde beN biR KaTiLiM||?|| rocktarzimsnnickleri5c582fa96d02calt ιçιм∂є кι ѕєηι кєşƒє∂ιуσяυм ) ||5iah ßeaz ßiRr Yaşam Ya$ı0rmM Moruqq!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme dündesen bugndesen yarındasen umuttasen düş desen yakmdasen acımdasen yasmdasen huzurdasen günmdesen gecmdesen içmdesen dışmdasen öLmdesen yaşamdasen ♂ + ♀ ♥ Cafe crown gibi içimi ısıttın,lipton ice gibi sogutma sakın,hayatın tadı coca cola falan deil sensinBi biskrem versem benm için GüLerMiSiN ♥Hêr $eytànLà Yà$àdIIm Gün İçin ßir MêLêk Kayßediørum ||ßenim Hαkkımdα Düşüqünüz Fena ŞeyLéri içinizdé TutmαyınDışαRı çıkαRın ki Tekrαr Üstüné OtuRup içinizé αLαbiLesiniz || içki hO$ ortam Lo$ dinLe ßEni HerŞey ßo$ KİmsEyE inAnMa KimsEyE güvEnmE Kendİn cO$$ mEqanSız qanqa saLLA Yaq ßi cİqaRa vur, SAna ErqEqmiş cocuqmuş koLpa tümü geLip geÇici bi dALqa KopucaqsA koPsun ßiticEqsE ßitsİn ߀ni sEvmEyEn vArsA Sİ oLup GİtSİn beRtaraF ettim aşkını, seni hiç sevmiyorum! Oyun bitti, kim verecek hesabını ? Yaşam fazla tek düze, 24 saat sen! sénsizLiin até$indéim yaLnızLıım ßuz duttu qeLmeSewMeaCımAHisseTmeDEFOLL!  

Üst Alt