Son Konu

Seni seviyorum ASKIM

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Seni seviyorum ASKIM her gün doguşunda sen her gün batışında ben her pencerenin ardındaki çekicilik sen her kör karanlık ben bunları anlatmak istedim çünkü sen benim için her gün doğuşum sen benim pencereden baktığım o eşsiz güzellik şayet bilmiyorsun aşkım ama ben seni her gün bir önceki günden daha çok özlüyorum hayatı siyah beyaz yaşarken sen çıktın karşıma başıma gelen en güzel şey sensin aşkım sen benim var oluş sebebimsin bi tanemsin sen benim gökyüzündeki o mavimsin gökyüzünün mavisi bile senden hoş yok sen benim solmamış papatya'msın yapraklarına hasar gelecek diye fazla koruyorum sen benim karanlık odama bir ışık gibi dogdun sen benim güneşim oldun güneş bile senden parlak yok aşkım sen benim birincil kez bu kadar çok ağladığım özel'msin sen benim üşüdüğüm vakit yanımda olup beni kollarınla sarıp ısıtandın aşkım hep bir gün olur ya gidersen ne yaparım diye düşünüyordum ya sen gidersen beni burda yalnızlığıma terkedersen ya sen benim güneşim olmayı bırakıp giderseim diye çok korkuyordum aşkım ya sen o gök yüzündeki yıldızlar değin uzak olsaydın ne yapardım aşkım biz seninle defalarca birbirimize söz verirdik hiç ayrılmayalım diye ben senin için her gece dua ederdim ne olur bırakma diye ALLAH'a gece uyumadan önce o gözlerin gözlerimin önüne gelirdi uyuyamazdım o gözler uyutmazdı beni gecenin bir yarısı kulaklarım cınlardı o bana aşkım değişinle gecenin bir yarısı uyanıp gök yüzüne bakardım yıldızlara içten elim uzanırdı o yıldızlara ne süre baksam seni görüyordum baktıkça sen geliyordun gözlerimin önüne defalarca diyordum o gözleri bir daha göremezsem ben ne yaparım diye fakat biliyordum oysa o gözler beni hiç bırakmıyacaktı bunu bildiğim için dar bir nefes alırdım aşkım günler geçtikçe sanki senden bir parçaymışım gibi hissediyordum bedenimi ruhum daralırdı sen gittiğin zaman yanımdan sanki yeniden gelmeyeceksin gibi hissederdim hep bi yanım eksikti sözde nefesin olmadan ben yaşayamaz gibi hissediyordum lakin sen geldiğinde içim içime sığmıyordu yerimde duramıyordum sözde yerimden kalkasım geliyordu sözde kalbim yerinden cıkacak gibi hissediyordum elimden gelse kalbimi yerinden söküp atmak istiyordum ama yapamam ki kalbimi yerinden sökemem çünkü orda sen varsın seni nasıl içimden söküp atarım sen benim canımdan da ötesin damarımdaki o kıpkırmızı kan'ımsın su hayatta bir tek seni sevdim seni seveceğim senden vaz geçemem senden vaz geçersem kendimden canımdan vaz geçmiş olurum ne olur aşkım bir tek seni sevdim su yalan dünyada gerisi defalarca anlamsız sensin benim tek yaşama sebebim sensin benim var oluş sebebim ALLAH'ıma her gün dua ediyorum seni bana bağışladığı için Seni fazla fakat tahmin edemiyeceğin değin fazla seviyorum aşkım aramak bu kadar mutlu etmemişti beni heleki bana aşkım değişini hiç unutamıyorum SeNi SeviyoRuM aŞkıM  

Üst Alt