Son Konu

Sevdiğim kıza kanka diyorum takviye :/

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar ben içimi kardeşimmişsiniz gibi dökücem

Ilk Olarak biz kızla benzer okula gidiyoruz lakin sınıflarımız başka yerde Ben hiphop dinliyorum özentilikten nedeniyle cap almıştım bi kere taktım daha sonra o dolapta tıkalı kaldı öylece Bende kızın kardeşine verdim fakat y*vş*klık için değil justin bieber dinliyormuş Neyse verdim kardeşinin facebook hesabından allah ’a ısmarladık kullan yazdım felan 1 saat daha sonra kız mesaj attı Capmi verdin felan diye muhabbeti kurduk Öncedende kısa kısa konuşmalarımız vardı,benim en yakın dostum ona kardeşim diyordu Biz bayabi muhabbeti kurduk ve bunlar 1 gün içersinde oldu Ben onu okulun birincil gününden beri fazla seviyordum Dersler,sınavlar nasıl derken kız bana kardeşim,kanka demeye başladı Muhabbet ilerleyince bende o stil konuşmaya başladım Canım azıcık sıkkındı facebooktan ses kaydı felan attı güzel devam ediyorduk Taa ki eski sevgili konusunu açınca Benim hiç sevgilim olmamıştı ben hep derslere kendimi vermiştim fakat kendime çok itina gösteriyordum Eski sevgilisi ile 15 yıl çıkmış Nedense o günde kızı iki kez aramış(yanlışlıkla) Telefondan facebooka giriyordu o görüntülerini çekip attı Birşeyler öner dedi,bende mesaj at dedim Oda attım zaten dedi 1 dakika sonradan yeni bakış attı aynen şöyle;son numara senin,aa evet benim özür dilerim Manâlı yok2 ve öteki görüntülerdeki konuşmalar; ee ne yapıyorsun (kız),iyi işte,bende iyi (kız),pardon unutmuşum,kayda değer değil (kız),(hemen geçiyorum önemli yere) biz niye küsmüştük ki,bilmiyorum saçma bir kavgadan (kız) daha sonra erkek sohbette kapalı göründü Kızda biz konuşurken onu sanırım seviyorum diyor ama onlar konuşurken gerçekte onu pişman edermiş gibi konuşuyorBugün de ben ona bir kitap hediye ettim sarıldı teşekkür etti Azıcık konuştuk yüz yüze

Olay böyle,açılamıyorum Arkadaşlarım kıskandırmak için olduğunu söyledi ama benim aklıma o kadar yatmadı ne yapsam bilmiyorum Gözlerimi kapattığımda onun resimleri aklıma geliyor

Üst Alt