Son Konu

sevgi sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sevgi sözleri sevgi sözleri sevgi sacan sözler 1549098512 1549098512 sevgisozleri5c555e14ca0f1sevgisozleri5c555e14ca0f1 http:img2blogcucomimagessevsevgilinizaskimseniseviyorum ? Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni pek çok seviyorum ki ? Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o vakit aşıksın demektir ? Yalnız açığa meydana çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun ? Sana bahçeden gül yok güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ? Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla arzulamak, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan fazla düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer ? Karanlık Aydınlıktan, Yalan Aracısız Kaçar Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ? Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin bu arada ? Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni fazla sevmeye devam edeceğim ? Benim Kalbimi Acıtmak Suya Yazı Kâğıda Dökmek Kadar, Gönlümü Edinmek İse Güneşe Dokunmak Değin Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Hemen Güneşin Batmasını Bekle ? Allahım beni pek bir güz ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın ? Bana o kadar bir mektup yaz fakat sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana pek bir mektup yaz oysa sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve o kadar bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun ? Kilometrelerce uzaklıklara gizli olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! ? Serbest düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır ? Uzaklıklar Minik Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir Tıpatıp Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi  

Üst Alt