Son Konu

Sevgili İcin Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgili İcin Guzel Sozler Mesajlar

Biraz seni bilirler, biraz beni ama ne bilirler, bu delinin seni deli gibi sevdiğini

Sarı giyer guneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun

Beni bos bir kutu farz et, icimi ise sevginle donat

Guneşe adını buzla yazan biri olursa, bil ki o seni benden cok seviyor

Kim bilir hangi aksam guneşle beraber bende soneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu iceceğim belki goremeden oleceğim fakat yinede seni EBEDİYEN SEVECEĞİM

Denizlerden kağıt, yosunlardan kalem yaptım, her yere seni seviyorum yazdım, ama sen aptalsın, inandın, cunku ben seni sevmedim, sana taptım

Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun, Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer DUDAKLARIN OLSUN

Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz, sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim

Gozleri uzaklıklar değil, bazen de goze alamadığımız yakınlıklar acıtır

Ben seni deli gibi sevdim sen beni deliyim diye sevmedin!

Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın

Sen gunesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi

Gozleriyle gozlerine goz koyanın, gozlerimle gozlerini oyarım Gozlerini gozlerden sakın, gozlerin gozlerime lazım

Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana!

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın icin

Seni ve sensizliği duşundukce, esen ruzgarların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya calış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte olmak dileğiyle

Okyanuslarda buyuttum sevgimi ruyalarımda hep sen vardın

Yureğin sıkışır, nefesin daralır, gozunden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sonmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gucun yetmez sende ağlarsın

Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi icinde, golgen gibi peşinde, kan gibi canındayım

Yeşili severim ama gozlerinin rengini sevdiğim kadar değil, guneşi severim ama guluşunu sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gulmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil

Ne kadar tatlı bakıyorsun gozlerinin icine şeker mi sakladın

Gozlerim guneşi gormedi senden sonra hasretin ateşi sonmedi senden sonra

Baksaydın gorebilirdin, her şey gozlerimdeydi gozlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın

Sen bazen dudağımdaki gulucuk, bazen yureğimdeki ateş bazen gozumden akan yaşsın ama her zaman kucuk kalbimde en buyuk parcamsın

Guneş mi doğdu yoksa sen mi gulumsedin?

Seni tanıdım ve tum dualarım kabul oldu

Gozlerinin icine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi

Yaşamaksa seni sevmek ben hic olmeyeceğim

Üst Alt