Son Konu

Sevgililer Gunune Ozel Sevgiliye Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgililer Gunune Ozel Sevgi Sozleri

Sevgililer Gunune Ozel Sevgiliye Guzel Sozler

Sesini duysam da her an gormek gibi değil ozlediğimi bil, her an hic bir şey seni sevmek gibi değil

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum Seni Cok ama Cok Seviyorum

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor

Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla

Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

Ben kimseyi boyle delice kıskanmadım, hickimseye boyle yurekten bağlanmadım, ben kimse icin bir gun oturup ağlamadım Yanlızca senin icin Aşkım

Seni Cok Ozledim Seni Her Ozlediğimde Kalbime Bir Yıldız Cizdim Seni Ne Kadar Ozlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

Gul nedir ki? Solup gider Gun nedir ki? Gelip gider Ateş nedir ki? Soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter

Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Seni Cok Ozledim Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Kadar Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canim!!

Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim

İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim cunku sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!! !

Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa

Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gordum Kendime!!! Bu Dunyadan Kurtulmak İstediysemde Kac Defa Sensiz Gidemedim Olume

Buruk bir duygu yuklenirse yureğine, gozlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların cınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde Ozlenmişsindir

Sen gullere ozenme guller sana ozensin, uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin Bir guluş kadar ozgur ozgurluk kadar vaz gecilmezsin gulum sen her şeye değersin

kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın yıllardır beklediğimsin belki de kimsin sen? sen benim sevdiğimsin sevdiğimi soyleyebildiğimsin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici cekici ve de guzelsin ama aranızda tekbir fark var onlar milyonlarca sen bitanesin

Yorgunum!! Cunku yorgunluğumun seni sevmek gibi bir anlamı var Yinede seni sevmekten duyduğum mutluluğun tadına duşmanlarım ulaşamazlar

Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba

Dunyada bir cok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım icine delice esen bir ruzgar gibibir sonbahar gunu yururken eline duşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!

Oyle Sozler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Oyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yureğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan

Her şey yalan dolan bir SEN haric SENİ duşununce tum benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cumleler bile devrik oluyor

Şunu bil ki sevgilim bir gun benim gozlerimdeki ateşe yureğimdeki aşka tutulursan cehennemdeki ateşten bile maruz kalırsın ve sunu da bil ki bir gun gozlerimin ateşine kapılacaksın

Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana

Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Sevgililer gunun kutlu olsun!

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gun beyazlar giyer senin olurum Sevgililer gunun kutlu olsun

Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin Bil ki cok ozlendin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Hanı en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana! Sevgililer gunu kutlu olsun bir tanem, seni cok seviyorum

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana

Üst Alt