iltasyazilim
Yeni Üye
Selamunaleykum arkadaslarKız arkadasımla aramızdaki sorunu paylasmak istedim11aylık iliskim var ilişkimiz iyi gidiyor seviyoruz birbirimizi mutluyuzFakat tek sorun kardesim kankam dedigi bi cocukla yanlıs sekilde konusmalarıYani şoyle diyim seviyorum canım cicimli konusmalar gibisinden sevgilisi benzeri tabi bende oyle konusmasını istemiyorum hatta hiç konusmasını istemiyorum cocugu gözüm tutmadı birincil gördügümden beridir fakat selamlama verir o baska ona bisey dememBir iki kez uyardım cocuguda cektim kenarda uyardım konustum güzel bir dille ozur diledi kız arkadasımda ant etti yeniden oyle konusmucam diye cilalı dedim bende konu kapanmıstı4 5 ay geçti bende baska bir göstermelik kız arkadasımla konustum yan ben oldugumu anlamadı uyuyorum diye beni kandırmıstı uyumamıs megerse onun kankası diye konusmaya basladım onunla ve kendimi kotuledim salak gerizekalıymıs gibisinden sonra seviyorum seni kankam felan canım cicim optum diye konustum kız arkadasımda benzer sekil karsılık verdi beni hiç savunmadı konusurken sevgilim olsada arada sen her zaman yanımdasın gibi cumleler kurmaya basladı ast kafayı yedimertesi gün bulusmak istedim bulustuk konustuk bu konuyu ayrılmak istedim cunku artık guvenemezdım bundan sonra agladı terketmek istemedi güvenmezsen bile yanımda ol dedi ısrar etti yalvardı işlenmiş dedim ayrılamadım seviyodum cunku o günden bu yandan güvenemıyorum fakat seviyorum yaslarımız 17 ne yapcagımı bilmiyorum bi sans verdim insallah bi yanlısını gormem arkamdan is yapmasını yediremiyorum kendime