B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Haz 2024 #1 Sucuklu Yumurta Tanımı İçin Malzemeler Kasap sucuğu (Sucuk tuzlu olduğu için tuz atmadım isteyen cet bilir 2 adet yumurta Sucuklu Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce sucukları küp küp doğrayıp, tavaya alalım ve tavayı kısık ateşte açalım. Sucukları orta ara karıştıralım, kendi yağını bırakan sucuğu bir dk bekletelim. Üzerine yumurtayı kıralım istediğiniz derecede pişirip, afiyetle yiyebilirsiniz afiyet olsun. Ben 1 kişilik hazırladım dileğe nazaran materyalleri çoğaltarak daha fazla bireye nazaran yapa bilirsiniz. Sucuklu Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sucuklu Yumurta Tanımı İçin Malzemeler Kasap sucuğu (Sucuk tuzlu olduğu için tuz atmadım isteyen cet bilir 2 adet yumurta Sucuklu Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce sucukları küp küp doğrayıp, tavaya alalım ve tavayı kısık ateşte açalım. Sucukları orta ara karıştıralım, kendi yağını bırakan sucuğu bir dk bekletelim. Üzerine yumurtayı kıralım istediğiniz derecede pişirip, afiyetle yiyebilirsiniz afiyet olsun. Ben 1 kişilik hazırladım dileğe nazaran materyalleri çoğaltarak daha fazla bireye nazaran yapa bilirsiniz. Sucuklu Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı