D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı tahin 4 adet yumurta 1 yemek kaşığı karbonat ( sirke ile köpürtülecek) Kaya tuzu 6 – 7 adet ceviz Susam Çörek otu Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm gereçleri bir karıştırma kabında güzelce karıştıralım. Kek harcından biraz daha katı olacak. Ben muffin kalıbında yaptım siz dilediğiniz kalıpta yapabilirsiniz benim üzere muffin kalıbında yaparsanız kalıbın yarısına kadar harcı doldurun zira efsane kabarıyor Üzerine susam ve çörekotunu da ekleyin ve 175 derece fırında pişirin. Afiyet şifa olsun. Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı tahin 4 adet yumurta 1 yemek kaşığı karbonat ( sirke ile köpürtülecek) Kaya tuzu 6 – 7 adet ceviz Susam Çörek otu Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm gereçleri bir karıştırma kabında güzelce karıştıralım. Kek harcından biraz daha katı olacak. Ben muffin kalıbında yaptım siz dilediğiniz kalıpta yapabilirsiniz benim üzere muffin kalıbında yaparsanız kalıbın yarısına kadar harcı doldurun zira efsane kabarıyor Üzerine susam ve çörekotunu da ekleyin ve 175 derece fırında pişirin. Afiyet şifa olsun. Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı