T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Ağu 2024 #1 Tam Tutan Patates Püresi Tanımı İçin Malzemeler 3-4 tane patates Su (patatesleri haşlamak için) 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım su bardağı süt Tuz Karabiber Tam Tutan Patates Püresi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesleri suda haşlayın. Haşlanan patateslerin soğumasını beklemeden tereyağını ekleyip patateslerle bir arada ezin. Sütü ekleyip karışıma harmanlayın. Tuz ve karabiberi ekleyerek karıştırmaya devam edin. Not: ben pürüzsüz olması için son evrede mikser ile de üstünden geçiyorum. Etli, tavuklu yemeklerinizin yanında yahut sofranızda meze olarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. Tam Tutan Patates Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tam Tutan Patates Püresi Tanımı İçin Malzemeler 3-4 tane patates Su (patatesleri haşlamak için) 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım su bardağı süt Tuz Karabiber Tam Tutan Patates Püresi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesleri suda haşlayın. Haşlanan patateslerin soğumasını beklemeden tereyağını ekleyip patateslerle bir arada ezin. Sütü ekleyip karışıma harmanlayın. Tuz ve karabiberi ekleyerek karıştırmaya devam edin. Not: ben pürüzsüz olması için son evrede mikser ile de üstünden geçiyorum. Etli, tavuklu yemeklerinizin yanında yahut sofranızda meze olarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. Tam Tutan Patates Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı