Son Konu

umut var mı yokmu çok seviyorum takviye

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ilk kez sa beybayanlar şuan size 2 aylık hikayemi anlatıcam yeterince özet geçmeye çalışıcam klavyeye bakarak yazıyorum kusur yaparsam kusura bakmayın ilk olarak 2 ay önce bir kızla tanışmıştım ve cok karşılıklı noktamız vardı yani ruh eşim diyebilirdim ona görüşmeye devam ettik facebook ya da sanki ağlardan yaklasık tanışalı 3 hafta olmuştu cıkma teklif ettim kendisine sorular sorarak geçiştirdi ben ısrarcı olmadım ama yani görüşmeye devam ettim yakın bir arkadaşınıda tanıyorum 1 gün bana hiçbirşey yazmadı yakın arkadaşıda kızın sevgilisi var dedi ve bana açıkcası cok koymustu cunku benim onu sevdiğim dek kimse onu sevemezdi kıza okadar aşığım anlıyacagınız bunların ilişkisi 1 hafta sürdü ben kızın telefonunu almamıstım lakin benimki onda vardı bir numara ayrıldıkları gün bana mesaj attı fiilen ilk şüphem ordaydı konuşmaya başladık kızın 3 mesajında o olduğunu anladım ama anlamamış gibi devam ettim bunun üzerinden yaklasık 1 ay geçti 5 gün önceye kadar falan konusuyorduk işte yeniden biriyle çıkmaya başladı yani anlayacağınız çok üzülücek ve benim anlamadığım şu elin oğlu benden 2 3 kat tipsiz geliyor kızı 2 günde alıp gidiyor onu ağlatıyor üzüyor bana bir kısmet bile verilmiyor hadi tipsel olarak boşver ağzımda laf yapar fiilen yani bir kızla görüşürken susmam iyi geçinirizde hatta bu hayatta anlaşamayacağım insan yoktur lakin kız beni reddediyor derhal çoğunuz diyecek bırak kardeşim mücâdele fakat bırakamıyorum bırakmakta istemiyorum onu çok seviyorum yani anası babasından bile çok seviyor olabilirim kendimden daha çok değerinde verdiğim tek insan o ve bundan böyle üzülmesini istemiyorum ağlamasını istemiyorum o yüzden benim olsun istiyorum oysa dökecek 1 gram göz yaşı kalmasın işte buda benim hikayem önerilerinizi yorum olarak bırakırsanız cok sevinirim

Üst Alt