Son Konu

Ünlü Yatırım Şirketi, Bitcoin ve Bu Altcoin’lere 3,1 Milyar Dolar Akıttı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
9936dbd2-497d-11eb-9c55-93e83087d811_image_hires_103649.jpeg

En büyük kripto fonu olan Grayscale, haftasonu 3,1 milyar dolar değerinde kripto para alarak, zulasına daha fazla Bitcoin ve popüler altcoin projelerinden ekledi.

Grayscale tek günde, Bitcoin ve bu altcoin projelerinden 3,1 milyar dolarlık aldı!


Digital Currency Group’a bağlı olan dev yatırım şirketi Grayscale, tek bir günde akıllara durgunluk veren miktarda kripto para satın aldı. Şirket, 3,1 milyar dolarlık Bitcoin, ETH ve diğer altcoin projelerinden satın aldı. 29 Mart tarihi itibarıyla Grayscale, 44,1 milyar dolarlık kripto para birimi tutuyor. Hafta sonu boyunca şirket tarafından toplam 3,1 milyar dolar satın alındı. 26 Mart Cuma günü, Grayscale Investments daha küçük bir miktar tutuyordu: 41 milyar dolar değerinde kripto para.
FireShot-Capture-668-Grayscale-Hafta-Sonunda-Bitcoin-ve-Altcoinlerde-31-Milyar-Dolar-Ekle_-u.today_.png
Grayscale, lider kripto para Bitcoin, Ethereum, Stellar, Litecoin ve diğerleri de dahil olmak üzere 13 kripto para birimini trusts aracılığıyla tutar ve yatırımcılarına sunar. Son zamanlarda şirket, popüler altcoin’lere dayalı beş trusts daha başlattı: BAT, MANA, LINK, FIL ve LPT. Grayscale şu anda toplam 37,3 milyar dolar değerinde Bitcoin bulunduruyor. Ancak GBTC, negatif bir primle işlem görmeye devam ediyor.

PayPal’dan Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’e yeşil ışık!

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, ABD ödeme devi PayPal, ABD’deki kullanıcılarının çevrimiçi mağazalardaki mallar için Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i ödeme olarak kullanmaya başlamasına izin verdiği duyurdu. Ancak kullanıcılar, ödeme yapabilmek için kripto para birimlerini fiat’a dönüştürmek zorunda kalacaklar. Bazı eleştirmenler, sitedeki kripto para kullanımının PayPal’ın duvarlarla çevrili bahçesinde gerçekleştiği konusunda hala ısrar ediyor.
pexels-alesia-kozik-6771899.jpg
Geçtiğimiz sonbaharda PayPal, müşterilerinin PayPal tabanlı dijital cüzdanları kullanarak kripto paraları diğer cüzdanlara veya saklama hizmetlerine çekme yeteneği olmadan kripto para satın almalarına ve satmalarına izin verdi. Bu yılın ilerleyen günlerinde şirket, kripto ödemelerinin 29 milyon işletme ile kademeli olarak kullanılmasını sağlamayı planlıyor. Bu haber açıklandıktan sonra Bitcoin toparlanmaya başladı. Şu anda BTC, 60.000 dolarlık fiyat seviyesine yaklaştı.
 
Üst Alt