E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Ağu 2024 #1 Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı su 1 çay kaşığı karbonat 1 paket kabartma tozu 1 yumurta 1.5 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Aldığı kadar un (8.5 – 9 bardak) Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tüm materyaller yoğurma kabına alınır ve yoğurulur. Orta sertlikte bir hamur elde edilir. Hamur 2 bezeye ayrılır ve çok ince olmayacak halde açılır. Ben yıldız kalıplarla kestim. İstenilen halde kesilir. Yağda kızartılır. Afiyet olsun Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı su 1 çay kaşığı karbonat 1 paket kabartma tozu 1 yumurta 1.5 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Aldığı kadar un (8.5 – 9 bardak) Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Tüm materyaller yoğurma kabına alınır ve yoğurulur. Orta sertlikte bir hamur elde edilir. Hamur 2 bezeye ayrılır ve çok ince olmayacak halde açılır. Ben yıldız kalıplarla kestim. İstenilen halde kesilir. Yağda kızartılır. Afiyet olsun Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı