ya arkadaslar benim gecen sene 4 takvim cok önemli bir ilişkim bitti fakat bende hatalıydım aramadım falan sonradan aradım yaptıklarımı cektirdi cok kötü intikam aldı yenilir yutulur cinsten değil aramıyorum ne zamandır lakin karşılıklı arkadas cok ne yeni sevgilisi var ne biri hayatında face ve twitterına bi sekilde arada bakıyorum boyle pişman gibi hani gecmişe yonelik sitemler azıcık tanırım oyle seyler paylasmazdı yani ruh hali neyse oyle seyler paylasır defalarca simdi ben bunu da aramam arayamam imkansız aradım kac defa bana cok sert davrandı simdi bende son konustuğumuzda bundan böyle ne beni ara ne sor ben sildim seni dedim yakın arkadası sorduğunda hayatımda yeni biri var fakat sevmiyorum demiştim gercekten de oyle simdi ben bu 4 takvim ılıskım olan kızı beni araması için nasıl cesaretlendiririm bu yeni hayatımda olan kişi de daha tam olmadı oda bütün beni sevmiyor bende onu hani ayrılsak fazla takmaz ikimizde sevmeye calısıyoruz oyle diyim öteki kız sizce ne yapsam arar araya arkadas bulastırmak istemiyorum cok yıprandık twitterda falan şarkımızı faln mı paylassak simdi benim onu ayrıntılarıyla umursamadığımı sanıyor olabilir cunku ben bundan böyle umudu kesmiştim o beni gercekten umursamııyodu yada bana iyice inandırdı