Son Konu

Doğum gunu mesajları esprili

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Matrak doğum gunu mesajları
Esprili doğum gunu sozleri
muzip doğum gunu mesajları

eski yaşımı şutlarım doğum gunumu kutlarım

Minareden atlarım doğum gunun kutlarım

Gunduzun yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum gunun kutlu olsun

Başkasının seni ezmesine izin verme ehliyet al sen onları ez nice yıllara

hadi bakalımdoğum gunun kutlu olsunve unutma her gecen gun olume yaklaşıyorsunyani ortada kutlanacak bişey yokama yine de benden once mesaj atan olursa kan cıkar

doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

oyle oldu boyle oldu doğum gunun kutlu oldu

Dost bir kara gunde bir de doğum gununde belli olurSeni unutmayan bir dost…

Haydi kalksana, guzelce bir hazırlansana, bugun senin gunun, yeni yaşın kutlu olsun

Nasıl soyliyim bilmiyorum Meraklandırmak da istemiyorum O yuzden hemen Seni cok seviyorum ve doğum gunun kutluyorum

Yaşananlar guzeldir mazide kalsa da,doğum gunun ozeldir Herkes hatırlamasa da…

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsınİyi ki doğdun

Kucuk bir cenindin zamanında fetus oldun embriyo oldun bu hale geldin iyi ki doğdun…

Doğum gunun mubarek olsun canım…

Hem icten hem dıştan tum ictenliğimle doğum gunun kutlarım…

Bugunu unuttum sandın dimi Hic unuturmuyum kankam benim Elektriğin icadının 25 yıl donumu kutlu olsun

İyiki doğdun…Bu mesajı sakla seneye masraf yaptırma…

Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla…

Tatlı tatlı gulumser,insancıl hareketler doğum gunun ya bugun suprizler seni bekler…

Plasentadan cıktığın gun kutlu olsun nice mutlu yıllaraimagesdogumgunumesajlariesprili5ad9b0fb161a2png

Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost, cok super bir arkadaşsın unutma ki cokda farklısın, hani tarkan diyor ya sen başkasın!

Yaşam dolu yaşlara bakım yap azcık saclara bugun doğum gunun senin hadi suslen gidelim barlara…

Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktim ama konturum bitti…İyiki doğdun…

Üst Alt