Sevgilinize en guzel doğum gunu hediyesi ona olan duygularınızı anlatan guzel mesajlar olsa gerekSiz ve sevgiliniz icin ozel doğum gunu mesajları derledik bir araya getirmeye calıştıkSayfamızda aradığınız mesajı bulacağınızdan emin olabilirsinizİşte en guzel Sevgiliye yazılacak Doğum Gunu Mesajları sizlerle
ALT :wwwupluploadsdogumgunumesajlarisevgiliye33857dogumgunumesajlarisevgiliye33857ALT
Hayatımın parcası olduğun icin cok mutluyum Mutlu yıllar Sevgilim
Seni tanımak seni sevmek sana aşık olmak benim icin en guzel hediye seni seviyorum Aşkım Doğum gunun kutlu olsun buda sana benden bir hediye
Aşkım seninle bir omur noyu mutlu olmak istiyorum hic ayrılmayalım iyiki doğdun Doğum gunun olsun
Sen dunyadaki bir Melek sen benim icin teksin seni seviyorum bebeğim doğum gunun kutlu olsun
İyiki doğdun aşkım iyiki varsın Doğum gunun kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun
Sen dunyadaki en tatlı arkadaşsın Seni bulduğum icin cok mutluyum Senden daha değerli birini bulacağımı zannetmiyorum Seni seviyorum Aşkım
Seni sevdiğim gibi buyuk ihtimalle başkasını sevemem Sen benim hayatımsın ve sensiz bir hayat duşunemiyorum bileİyiki doğdun sevgilim
Dunyada essiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun birtanem
Bugun seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes icin cok onemli Doğum gununde ve her zaman her şeyin en mukemmelinin senin olması dileğiyle Seni seviyorum
Seni sevdiğim gibi buyuk ihtimalle başkasını sevemem Sen benim hayatımsın ve sensiz bir hayat duşunemiyorum bile
Bugun seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes icin cok onemli Doğum gununde ve her zaman her şeyin en mukemmelinin senin olması dileğiyle Seni seviyorum