Son Konu

İnsan Niye Sevdiğini Söyleyemez

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bu şart herkeste farklidir Kimisi soyleyecek birsey bulamazsa sevgisini soyler, kimisi de defalarca soyler Bence defalarca soylenirse bir anlami olmaz Sadece sevgini soylemen gereken bir şart oldugunda soylenirse daha degerlidir Haa kimileri de hiç soylemez Ama sevgisini hareketleriyle gosterir

Bazıları inkar edilmekten korkarErkeğin özgüveni sarsılabiliyor toplayana kadar basmakalıp bir zorlanıyorsunZamanla da attığın bütün adımlar bir şekilde ters tepmeye başlıyor ve söyleyemez hale geliyorsun fakat bu olay her erkek için geçerli yokKendi kişisel yorumum red edilmekten korkan erkeğin egolarının tavan olduğu gerçeğidir hayatın gerçeklerini haberdar olan anlayan biri inkar edilmenin dünyanın sonu olmadığını algılama edip vazgeçebilirZaten en zoruda vazgeçmektir bunu başarabilen bir çok şeyi aşmıştır

Acilen hak verdiğim bir takım durumlara geleyim neden sevdiğinizi hemencecik söylemiyorsunuzAcilen karşınızdakinden ''hmm peki'' gibi bi cevap elde etmek insanı soğutur

Özellikle ''ben bi düşüneyim'' diyen kızlardan KESINLIKLE UZAKTAN DURUN hemen ilişkiyi muhakkak mümkünse görüşmeyin bir daha tecrübelerimle gözlemlerimle sabittirKızın zaten size karşısında duyguları varsa düşüneyim demez bi kısa şoktan sonra olabilir der nettir yaniAcilen kız korktuğu için diyor olabilir falan demeyin kusura bakmayın ben sevmekten korkan kızı neyleyim yolu açık olsun

Bide şöyle bi olay var kız düşüneyim dedikten sonra veya sizden zaman bekledikten sonradan bunu kız arkadaşlarına anlatır siz rencide olursunuz daha sonra unutmayın kızla çıkarken benzer anda arkadaşlarıylada çıkıyorsunuz kız,arkadaşlarının dediklerine kulak asarak sizi sırık terk edebilir bunun olma olasılığı fazla yüksek erkeklerde bu koşul yok bizimkiler yenge ayağı çeker dostunun ilişkisine karışmazlar konuşmazlar yanlarında bile durmazlar lakin kızlar böylece değil unutmayın

Onun için tavisyem fazla aşırı bi dost çevresi olan kızlara mümkünse gönlünüzü kaptırmayın hadi kaptırdınız olayın farkında olan olunAbi bi insanın zaten en fazla 2 ya da 3 cana yakın arkadaşı olur örneğin bende o kadar benim hoşlandığım kızlarda da öyleydi mesela herkesle takılmaz aynı ortamda durmaz onun için yalnızca manâlı olan sırlarını paylaşan 2 ya da 3 arkadaşı vardır

Bide kızların şöyle bi özelliği daha var güven problemleri ve her söylediğimizin onun beyninde yalan potansiyeli olduğu bunu yukarıda belirttiğim arkadaş çevreside körükledimi fena sonuçlar doğurur emrindeki kızların hepsi böyle yok gözlemlediğimi söylüyorum yalnızca yeri gelince bana güvenmiyorsun derler ama biz dedikmi bana güven diye güvenmezler

Ilave olarak kzıların egoları şahane bir seviyededir egonun ceset bulmuş halleridir o yüzden çoğu kız sevdiğini bi erkeğe söylemez hep ilk adımı erkekten beklerler bunun bütün tersi kadınlar bazı şeyleri aşmışlardır nadir bulunurlar değerlerini bilin

seni seviyorum demek kolay olsa sevmenin ne anlami kalirdibiçiminde arabesk bir cümlelerin arkasina sığınmayı bırakın seven adam korkmaz zaten korkarsa sevmemiştir abi

Zaten beyler kzılar hal hareketlerinizden onla konuşurken ona bakarken falan kızlar sizi çözmüştür anlamıştır yani sen söylemedikçe kızda size eksi'yi yazan

Ne kadar erken davranırsanız pek iyi kaybedicek bir şeyiniz değil sonuçta kıza küfür etmiyorsunuz sevdiğinizi söylüyorsunuz ilave olarak olmaz falan dersede dünyanın sonu değil allah aşkına çoğu kişi şöyle arabesk triplere giriyor falan kızları saplantı yapmayın beyler bende red edildim lakin gayet olgun bi şekilde karşıladım herkes her istediğini alsaydı ooooooo

ek olarak bir şey söyleyeyim bu dünyada sizi karşılıksız seven bir tek anneniz ve babanızdır karşılıksız seven dost ve sevgili bulmak imkansız gibi bir şey bu şartlarda bakmayın böylece 34 yıllık sevgilliyiz falan derler ben çok gördüm bi bakmışsın kız bunu 1 yıldır aldatıyor evli kadınlar kocalarını aldatıyor olağanüstü çoğaldı allaha şükür benim 3 tane 15 yıldır tanıdığım dostum var birbirimize karşılıksız doğrusu güvenip severiz öz kardeş gibiyizdir o yüzden uğurlu sayıyoruz birbirimizi ve annenizin babanızın kıymetini bilin onlar hiç bir çıkar ya da karşılık beklemeden sizi severler bunu belli etmeselerde

Üst Alt