B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ağu 2023 #1 Kırgınlık Sozleri Kırgınlık ile ilgili sozler Dal ruzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere Kırgınım yalan sozlere, kırgınım sahte yuzlere Ne kadar kırgın olsam da sana birşey diyemiyorum Bazen Dalar Giderim Uzaklara, Hatırlarım Guzel Gunleri, Şimdi Elimde Hatıran Var ve Beni Kırdığın Yazılar Seni Her Şarkının Melodisinde Bulurken Şimdi her Ayrılığın Kucağında Goruyorum Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda donme bana bir daha Yolunda olum olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan DoğruLarı Soylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sozlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL! Ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim Seni ne kadar cok sevdiğimi biliyorsun peki ne kadar kırgın olduğumu biliyormusun Hayat kırgınlık icin yaşanılmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi? Kim Ne derse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatlı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem! Duygularımın Suruklediği Uzun Ve Karanlık Yolda Kırılan Umutlarımı Arıyorum Sensiz Dargılınğım Sana Değil Aşkım Seni Seven Kalbime Kırgınlık Değil icimdeki Sevgilim Sadece Sozlerin Dokundu Yureğime inceden icimde Yıllanmış Aşkımızın Hatıraları, Aklımda ise bana Olan Hareketlerinin Dargınlığı var Bunu Bil Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi duzeltmek kırmak kadar kolay mıdır
Kırgınlık Sozleri Kırgınlık ile ilgili sozler Dal ruzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere Kırgınım yalan sozlere, kırgınım sahte yuzlere Ne kadar kırgın olsam da sana birşey diyemiyorum Bazen Dalar Giderim Uzaklara, Hatırlarım Guzel Gunleri, Şimdi Elimde Hatıran Var ve Beni Kırdığın Yazılar Seni Her Şarkının Melodisinde Bulurken Şimdi her Ayrılığın Kucağında Goruyorum Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda donme bana bir daha Yolunda olum olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan DoğruLarı Soylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sozlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL! Ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim Seni ne kadar cok sevdiğimi biliyorsun peki ne kadar kırgın olduğumu biliyormusun Hayat kırgınlık icin yaşanılmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi? Kim Ne derse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatlı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem! Duygularımın Suruklediği Uzun Ve Karanlık Yolda Kırılan Umutlarımı Arıyorum Sensiz Dargılınğım Sana Değil Aşkım Seni Seven Kalbime Kırgınlık Değil icimdeki Sevgilim Sadece Sozlerin Dokundu Yureğime inceden icimde Yıllanmış Aşkımızın Hatıraları, Aklımda ise bana Olan Hareketlerinin Dargınlığı var Bunu Bil Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi duzeltmek kırmak kadar kolay mıdır