B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Kas 2023 #1 Kırgınlık Sozleri kısa Kırgınlık Mesajları Kırılan umitlerimin Yarınsız Bekcisiyim Dargılınğım Sana Değil Aşkım Seni Seven Kalbime Sozlerin Kısa Olsada Beni Kırıyor Gozlerin Parlasada Beni yakıyor Sozlerin ve gozlerin Umutlarımı Kırıyor beni benden Alıyor Seni Sevdim Pişman Olmadım beni Kırdın Seni yine Sevdim Sana Darıldım yine Sevdim lanet Olsun Seni hep Sevdim Seninle Birlikteyken Hayatın renklerini Gormek istiyorum Kırılmadan ve Darılmadan Aşkım Guzel Yuzun Buruk Sevincler icinde Durmasın Kırık Kalbin karamsarlıklar icinde Atmasın Hep guL Hep Neşeli OLan Sen Benim tek ışığımsın Son Sozunu Soyleme Bana Kırgınlıklar icinde Bırakip Gitme Bu Seveni oyLe Ağırımki kendime Kırgınlıklar icinde Şaşıyorum kendime Ne Sevmişim Seni Mecnun Gibi Dostlar Kırgınlık Duysada Dostuna Bırakmamalı Dostunun Elini Dost Dediğin Kırgın Olsada herzaman Dostun Olandır Dostlar Dargında Olsa Kırgınlıkda Duysalar Yinede Birbirlerine gulumsemeyi bilmelilerdir Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum Sana Kırgınım Ama Seni Seviyorum Sana muhtacim Ama Yinede Sana Kırgınım Bunu biLmeni iSterim Sevgilim Kimleri Kaldırmadıkı Bu Yurek Kimleri uzmediki Bu biLek, Ama Senin Bir Sozunle Dağıldı bu Seven Erkek Duygularımın Suruklediği Uzun Ve Karanlık Yolda Kırılan Umutlarımı Arıyorum Sensiz ne mutsuz Bir Hayat Surucem Sensiz Neden Kırgınlıklar icinde Yaşıcam Sebepsiz Ben kendime Yeterim Kırılmak Kadar Sevgisizliğinde beni beter etti hayatımda Kırılmadık Bir Kalbim kaldı Bu hayatta Onuda Sen Kırdın helal Olsun Sana! ben Bu Hayatı beni Kırman icin cekmedim Bundan Sonrada Kırman icin cekemem Sana Bye!!! Kim Nederse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatLı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem!
Kırgınlık Sozleri kısa Kırgınlık Mesajları Kırılan umitlerimin Yarınsız Bekcisiyim Dargılınğım Sana Değil Aşkım Seni Seven Kalbime Sozlerin Kısa Olsada Beni Kırıyor Gozlerin Parlasada Beni yakıyor Sozlerin ve gozlerin Umutlarımı Kırıyor beni benden Alıyor Seni Sevdim Pişman Olmadım beni Kırdın Seni yine Sevdim Sana Darıldım yine Sevdim lanet Olsun Seni hep Sevdim Seninle Birlikteyken Hayatın renklerini Gormek istiyorum Kırılmadan ve Darılmadan Aşkım Guzel Yuzun Buruk Sevincler icinde Durmasın Kırık Kalbin karamsarlıklar icinde Atmasın Hep guL Hep Neşeli OLan Sen Benim tek ışığımsın Son Sozunu Soyleme Bana Kırgınlıklar icinde Bırakip Gitme Bu Seveni oyLe Ağırımki kendime Kırgınlıklar icinde Şaşıyorum kendime Ne Sevmişim Seni Mecnun Gibi Dostlar Kırgınlık Duysada Dostuna Bırakmamalı Dostunun Elini Dost Dediğin Kırgın Olsada herzaman Dostun Olandır Dostlar Dargında Olsa Kırgınlıkda Duysalar Yinede Birbirlerine gulumsemeyi bilmelilerdir Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum Sana Kırgınım Ama Seni Seviyorum Sana muhtacim Ama Yinede Sana Kırgınım Bunu biLmeni iSterim Sevgilim Kimleri Kaldırmadıkı Bu Yurek Kimleri uzmediki Bu biLek, Ama Senin Bir Sozunle Dağıldı bu Seven Erkek Duygularımın Suruklediği Uzun Ve Karanlık Yolda Kırılan Umutlarımı Arıyorum Sensiz ne mutsuz Bir Hayat Surucem Sensiz Neden Kırgınlıklar icinde Yaşıcam Sebepsiz Ben kendime Yeterim Kırılmak Kadar Sevgisizliğinde beni beter etti hayatımda Kırılmadık Bir Kalbim kaldı Bu hayatta Onuda Sen Kırdın helal Olsun Sana! ben Bu Hayatı beni Kırman icin cekmedim Bundan Sonrada Kırman icin cekemem Sana Bye!!! Kim Nederse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatLı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem!