bilgiliadam
Yeni Üye
2019 Kırgınlık Sozleri
Kırgınlık Sozleri Kırgınlık Mesajları
Seninle Birlikteyken Hayatın renklerini Gormek istiyorum Kırılmadan ve Darılmadan Aşkım
Guzel Yuzun Buruk Sevincler icinde Durmasın Kırık Kalbin karamsarlıklar icinde Atmasın Hep guL Hep Neşeli OLan Sen Benim tek ışığımsın
Son Sozunu Soyleme Bana Kırgınlıklar icinde Bırakip Gitme Bu Seveni
oyLe Ağırımki kendime Kırgınlıklar icinde Şaşıyorum kendime Ne Sevmişim Seni Mecnun Gibi
Dostlar Kırgınlık Duysada Dostuna Bırakmamalı Dostunun Elini
Dost Dediğin Kırgın Olsada herzaman Dostun Olandır
Dostlar Dargında Olsa Kırgınlıkda Duysalar Yinede Birbirlerine gulumsemeyi bilmelilerdir
Kırılmak Kadar Sevgisizliğinde beni beter etti hayatımda
Kırılmadık Bir Kalbim kaldı Bu hayatta Onuda Sen Kırdın helal Olsun Sana!
ben Bu Hayatı beni Kırman icin cekmedim Bundan Sonrada Kırman icin cekemem Sana Bye!!!
Kim Nederse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatLı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem!
Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda donme bana bir daha
Yolunda olum olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan
Kırılan umitlerimin Yarınsız Bekcisiyim
Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum
Sana Kırgınım Ama Seni Seviyorum Sana muhtacim Ama Yinede Sana Kırgınım Bunu biLmeni iSterim Sevgilim
Ne yurk Kaldı Sana Verecek, Nede inancım kaldı Seninle Bu yolda Gidebilcek, Kızgınlıklarım icimde Kor Oldu Seni Toprağa gomecek
Dal ruzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere
Kırıldım sana, nasıl alıcaksın gonlumu
Kırgınım yalan sozlere, kırgınım sahte yuzlere
Ne kadar kırgın olsamda sana birşey diyemiyorum
Ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim
Seni ne kadar cok sevdiğimi biliyorsun peki ne kadar kırgın olduğumu biliyormusun
Hayat kırgınlık icin yaşanılmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi?
Kırgınlık Sozleri Kırgınlık Mesajları
Seninle Birlikteyken Hayatın renklerini Gormek istiyorum Kırılmadan ve Darılmadan Aşkım
Guzel Yuzun Buruk Sevincler icinde Durmasın Kırık Kalbin karamsarlıklar icinde Atmasın Hep guL Hep Neşeli OLan Sen Benim tek ışığımsın
Son Sozunu Soyleme Bana Kırgınlıklar icinde Bırakip Gitme Bu Seveni
oyLe Ağırımki kendime Kırgınlıklar icinde Şaşıyorum kendime Ne Sevmişim Seni Mecnun Gibi
Dostlar Kırgınlık Duysada Dostuna Bırakmamalı Dostunun Elini
Dost Dediğin Kırgın Olsada herzaman Dostun Olandır
Dostlar Dargında Olsa Kırgınlıkda Duysalar Yinede Birbirlerine gulumsemeyi bilmelilerdir
Kırılmak Kadar Sevgisizliğinde beni beter etti hayatımda
Kırılmadık Bir Kalbim kaldı Bu hayatta Onuda Sen Kırdın helal Olsun Sana!
ben Bu Hayatı beni Kırman icin cekmedim Bundan Sonrada Kırman icin cekemem Sana Bye!!!
Kim Nederse Desin icimdeki Kırgınlıklar Bir tatLı Soz iLe bir guluşle gecmez hayat Kırmış beni Sende Kır Cık Gormem!
Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda donme bana bir daha
Yolunda olum olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan
Kırılan umitlerimin Yarınsız Bekcisiyim
Hayata Dair Amaclarım icinde uğraşırken Her Sozunde Kırgınlıklar icinde Yuzdum
Sana Kırgınım Ama Seni Seviyorum Sana muhtacim Ama Yinede Sana Kırgınım Bunu biLmeni iSterim Sevgilim
Ne yurk Kaldı Sana Verecek, Nede inancım kaldı Seninle Bu yolda Gidebilcek, Kızgınlıklarım icimde Kor Oldu Seni Toprağa gomecek
Dal ruzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere
Kırıldım sana, nasıl alıcaksın gonlumu
Kırgınım yalan sozlere, kırgınım sahte yuzlere
Ne kadar kırgın olsamda sana birşey diyemiyorum
Ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim
Seni ne kadar cok sevdiğimi biliyorsun peki ne kadar kırgın olduğumu biliyormusun
Hayat kırgınlık icin yaşanılmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi?