Günaydın Sevgilim Seninle başlıyorum 2019 Yılına doğan güneşim sensin sen benim günümde ama en parlak günlerimsin bebeğim benim günaydın sevgilim
Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın GÜNAYDIN
Güneş ısıtmaz bedenimi senin gözlerin gibi, nefesim boğar beni seni görmediğim zaman
sevgilim seviyorum seni günaydın aşkım benim 2019 Yılın Kutlu olsun
Yeni yılın birincil günü birincil sbahı Yeniden aklımda sen Aklıma girdiğin ilk gün dek taze
Sen hep gözlerimdesin, sen benim güneşimsin, yarınlarımdaki ümitlerimsin sen benim biriciğimsin Yeni Yılın kutlu olsun
Hayatın EN güzel hatıra şuan sevgilim, Neden biliyormusun? Bugünede seni severek başlayacağım için Seni çok seviyorum günaydın birtanem Yeni yılın kutlu olsun
Sensiz uyansamda bugüne, sensiz başlasamda hayata baştan, renkler gözüme soluk gelsede bugün inadına seni düşünüp mutlu olacağım sevgilim, günaydın birtanem benim
Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum GÜNAYDIN
Bugünün gözlerin gibi aydınlık, nefesin dek sıcak, saçların gibi hoş olması dileğiyle günün okumuş Yılbaşı huzurlu ve bolluk olsun sevgilim
Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir sene daha geçti Günaydın Mutlu yıllar dostum!
benim her günüm sensin, hergüne adınla başlıyorum 2019 yılınada seni düşünerek giriyorum benim yıldızım, benim güneşim sensin sen benim hayatımsın biriciğim günaydın olsun sana sevgilim
Günümün açık fikirli geçmesi için sen olmalısın hayatımda fakat benim için o günlerin bir anlamı olsun birtanem seninle yaşam cennet kazanç bana biricik sevgilim günaydın 2019 bize uğur getirsin
Yıl 2019 Yeniden güneş doğuyor adınla başlıyorum hayata, güneş gözlerin gibi yakıyor içimi cennet gözlüm günaydın olsun sana
Günaydın Arkadaşım, uyan bundan böyle sene 2019 ve sabah oldu, horlaya horlaya bir hal oldun yeter bundan böyle bizdeki de can
Geçen yılı unut 2019 Yılına bak merhaba de GüNaYDıN kardeşim
Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm yetersiz olmasın2019 size rahat getirsin Şanslı Sabahlar
2019 yılında Huzurun bol olması dileği ile Günaydın
2019 Yeni Yılın bu birincil sabahının Size rahat getirmesi dileğiyle, bahtı açık sabahlar
Kalk bundan böyle hayatımın karanlığını aydınlatan güneşim kalk Sene 2019 oldu GÜNAYDIN
Yanımdayken hasretim, hayatımın gülü, hoş gözlüm GÜNAYDIN bak 2019 yılındayız
Sen, bir rüyanın gerçeğe dönüşen en tatlı halisin aşkım Günaydın iyi yıllar
Günaydın aşkım yeniden işe geç kaldın, işten atılcan hadi lakin aloooo yıl 2019
En tatlı sabahlar çokokremle yok, benim mesajımla başlarGünaydın
Günaydın dostum, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da kuytu etsin!
Şafak vakti duam, Allah sana yüzünü güldürecek güzel bir gün ve hayırlı bir yeni yıl nasip etsin Günaydın
Yeni bir güne yeni bir yıla daha hayırlara vesile olması dileğiyle uyandık çok şükür Tüm Dostlara Hayırlı Günler
Günaydın hayatımın anlamı tek sevdam her sabah sana günaydın seslenmek en hoş şeyyeni bir yılda günaydınn
Yüzünüzden gülüş, kalbinizden umut yetkisiz olmasın, gününüz açık fikirli mutluluğunuz daim olsun Yeni Yılınız kutlu olsun
Kalbimi aydınlatanlara, güneş ışığı kadar parlak kalplere günaydınlariyi seneler
Günaydın sabahımı aydınlatan Güneşim 2019 yılı bize uğur getirsinn
Günaydın dostum, Yeni Yılın sana mutluluklar getirmesini dilerim
Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Bir tanem benim iyi bir yıl diliyorum
Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim iyi seneler *