Son Konu

Ben Affleck eski eşi Jennifer Garner'ı hedef aldı! 'Birbirimizin boğazına sarılacaktık'

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ben_affleck_eski_esi_jennifer_garneri_hedef_aldi_birbirimizin_bogazina_sarilacaktik_1639637973_5249.jpg

Dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner ile 10 yıl süren evliliği hakkında sessizliğini bozdu. Ünlü isim, "Onunla evliliğimde kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Neredeyse birbirimizin boğazına sarılacaktık." dedi.



Hollywood yıldızı Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Howard Stern'in programına konuk oldu. Kendisi üzere oyuncu olan eski eşi Jennifer Garner hakkında konuşan ünlü aktör "Birlikte olmaya devam etseydik muhtemelen birbirimizin boğazına sarılarak alakamızı bitirirdik. Ben hala alkol bağımlısı olurdum" sözlerini kullandı.



"KAPANA KISILMIŞ HİSSEDİYORDUM"

Alkol bağımlısı olmasında eski eşinin de hissesi olduğunu lisana getiren Affleck "Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Daima olarak 'Ayrılamam, zira çocuklarım var. Lakin keyifli değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı" biçiminde konuştu.



Problemlerine alkolün tahlil olmadığını farkında olduğunu söyleyen Amerikalı aktör, Garner ile olan evliliğini kurtarmak için çok çabaladığını anlattı. Bir periyot Hollywood'un örnek çiftlerinden biri olarak görülen Affleck ve Garner, 2015 yılında evlilik yıldönümlerinden bir gün sonra yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklamıştı.



Bu kararı vermeden evvel çok efor gösterdiğini tabir eden Affleck, "Çabaladık, çabaladık, çabaladık. Zira çocuklarımız vardı. Fakat ikimiz de bu durumun çocuklarımıza uygun bir evlilik örneği sunmadığını hissediyorduk" dedi.




 
Üst Alt