Günaydın bildirileri, sabah saatlerinde internette en çok aranan mevzuların başında geliyor. Sevdiklerine sabah saatlerinde manalı günaydın bildirilerini atmak isteyen vatandaşlar en hoş ve manalı günaydın mesajlarını araştırıyor. Sabah saatlerinde sevdiklerinize göndereceğini bir günaydın iletisi ile onları memnun edebilir ve tüm günlerinin yeterli geçmesini sağlayabilirsiniz. İster WhatsApp, ister Instagram, isterse Facebook ya da kısa bildiri ile sevdiklerinize gönderebileceğiniz n hoş günaydın iletileri ve kelamlarını sizler için derledik…
Manalı Günaydın Bildirileri
Gününüz; bir ağacın gölgesindeki huzur, berrak sulardaki saflık, topraktaki rahmet ve aldığınız nefesteki mana kadar hoş olsun. İyi sabahlar günaydın arkadaşlar...
Şu üç günlük dünyada sıkıntılara boğulmuş olmasına karşın gülmeyi başaran arkadaşlarım, hepinize günaydın.
Gözlerini bugüne o denli bir aç ki her şey dilediğin üzere olsun arkadaşım, Günaydın.
Güne nasıl başlarsan o denli devam eder. Hoş bir gün hayır duaları ile başlar. Allah güzel, huzurlu, sağlıklı hoş bir gün nasip etsin cümlemize. Günaydınlar iyi sabahlar.
Sevgiliye Gönderilebilecek Günaydın İletileri
Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın memnunluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın…
Her günüme ismini yazdım, güneşimde sen oldun yıldızım da sensin sevgilim. Günaydınlar.
Günaydın yeni doğan pak tatlı güneşim… Günaydın kır çiçeğim… Günaydın gönlümü fetheden sevgilim. Günaydın…
Başımı yastığa koyduğumda tek dileğim oluyor seni görmek düşümde ve bu gecenin sabahında da seni gördüm düşümde, günaydınlar olsun sana biricik sevgilim.
Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir başka olsak da artık yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum yavaşça, seviyorum seni günaydın sevgili.
Ellerimiz uzak olsa da birbirinden seninle günler seninle parlak bugün ki üzere, gün seninle hoş sevgilim günaydın…
Bu sabah mavi bulutları avucuna, memnunlukları kalbine, sevgimi yavaşça kalbine bırakıyorum. Gönül güneşin her vakit doğsun ve her sabah doğan güneş sana memnunluk getirsin. Seni seviyorum günaydın sevgilim.
Günaydın yüreğime yağmur üzere yağan, gece mi yıldız yıldız saran, karanlığımı dolunay üzere aydınlatan günaydın
Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım, seher vakti yapılan ve kabul olunan duam GÜNAYDIN
Günaydın güzel sabahlar, O kadar hoş uyuyorsun ki, Güya bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok hoş, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen bitanem karşımda otur.
Manalı, Kısa ve Öz Günaydın İletileri
Günaydın, keyifli sabahlar arkadaşım, dileklerinin gerçekleştiği, hoş haberlerin geldiği bir gün geçirmen dileğiyle.
Canım arkadaşım haydi uyan artık. Bugün güneş yeni bir gün için parlıyor. Güneşin parıltısı kadar hoş bir gün geçirmeni dilerim.
Hoş kardeşim, yeni günün ışıklarıyla problemlerin gece karanlığı üzere geride kalsın, günlerin huzurlu, günün güzel olsun.
Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan memnunluk denen o en hoş his sizinle olsun. Günaydın.
Yılda yalnızca bir gün açmak için 365 gün bekleyen kardelenin o bir günkü sevincini yaşamanız dileğiyle herkese günaydın.
Sabahın seherinden, rüzgârın nefesinden, ezanın sesinden gönlümüze düşen huzur, uyandık bugün de çok şükür ya Rab, Günaydın iyi sabahlar.
Hoş bir gün, umut dolu, sevinç dolu, arkadaşça, hayat dolu, bedelli bir gün, ölçülü, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar.
O kadar hoş bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının hasretini çektiğin. Düzgün ki varsın arkadaşım. Günaydın.
Sabah güneşi üzere etrafı aydınlatan, şeker üzere tatlı, gülümseyen bakışlarıyla herkesi keyifli eden kişi, yeni bir güne daha güzel geldin günaydın.
Güne âlâ başla, üzgün olma, nefret etme, aşkı yaşa, hayatı sev, dünü unut, ışığını yansıt, ne olursa olsun gülmeyi unutma. Günaydın canım arkadaşım.
En hoş çiçekler bahçende olsun, en sevdiğin insan yanında olsun. Günaydın sevgili dostum.
Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden umut eksik olmasın, gününüz aydın mutluluğunuz daim olsun.
Gülümseyerek uyandığınız bu günün sonunda da gülümsemeniz dileğiyle, günaydın arkadaşlar.
Herkese keyifli sabahlar diliyorum. Güzel ve keyifli bir güne başlamanız dileğiyle günaydın arkadaşlar.
Dostluk ne sadaka ne de kelam ister, dostluk yürek ve yürek ister, yüreği hoş dostum günaydın.