Son Konu

ne yapmalıyım :/

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bizim okulda okuyan birisinde aşık oldum Ben 9 sınıfım o ise 12 sınıf aramızda 2 yaş var Onu sevdiğimi biliyor bundan sonrası için yardım istiyorum hemencecik anlatayım:
sevdiğimi bir dosya halinde söledim yani dosya tuttum onun için arkadaşlarım da verdiler ona Sonra 3 hafta dek bişey olmadı ve daha ardından kızların hoşlandığım kişinin msnini istediğini öğrendim Ben ona sevdiğimi söylemeden önce onun arkadaşlarıyla onunla filan aram çok iyiydi Yani arkadaşları beni fazla seviyor Hatta onun duygularını öğrenmem de tezgâhtar oluyorlardı Sonra kızların msnini istediğini öğrenince dedim ben de ekliyim Lakin kendi msn adresime yok başka bi adrese ekledim ve onu işlettim,o da şöyle oldu: kendimi diğer okuldan başka bi kız gibi tanıttım 17 yaşında olduğumu söyledim ve ağzından benimle ilgili söz almaya çalıştım O da anlattı yaptıklarımdan çok etkilenmiş lakin bi yaş takıntısı var ki sormayın Ben onun hakkındaki herşeyi biliyorum msnden başka biri gibi olarak da bildiklerimi saydım Doğal olarak hakkında herşeyi bildiğim için benden etkilendi
Bayaa hoşlandığını hissettim dedi bi yerlerde buluşalım ssen beni zaten tanıyosun bende seni tanırım dedi ben o kadar diyince reel kimliğimi açıkladım sonradan güzel hoş konuşurken benim çıkmam gerekti ben de ona daha sonra anlattım işte hissettiklerimi kendi msnimden sonradan bana çok kızmış ben onu işletince, haklı tabi ben de özür dilemek için onunla konuşmak istiyordum msnde rastgeldik anlatmaya başladım o sandı ki tekrar onu sevdiimi sölicem o yüzden kızdı dedi daha kaç defa duygularımı sölicem filan ben de sinirlendim dedim karşına çıkmam bidaha dedim oda iyi olur dedi 1,5 hafta sonra barıştık hatta ilk adımı o attı sonraki hafta da doğum günüydü ona iki tane su kaplumbağası aldım hayatımda hiç böyle bişey almadım dedi çok beğendi fazla teşekkür etti ve kendini fazla fena hissettiğini söylemiş bana kötü davrandığı için Sonraki gün de benim konserim vardı onu da çağırmıştım gleiceni söelmişti fakat gelmedi ben fazla üzüldüm yan Ve cuma günü gitçeklerini öğrendim okula bi gittim herkes eğlenio son gün die ben ağlamaya başladım kendime engel olamadım arkadaşlarda onu çağırmışlar geldi bna dedi ben senin konserine geldim lakin seni bulamadım dedi ayrıca matem daha buralardayız görüşür keza ben herzaman senin yanındayım bana ihtiyacın olduğunda olmadığunda kendini yalnız hissettiğinde tekrar tekrar dedi işte sonradan belli başlı gittikleri gün ben yeniden kendimi tutamadım işte görmüş bni ağlarken koşarak gelmiş ben bakamadım yüzüne işte ağladığım için ama 5 sn dek gözlerini üzerimden alamamış daha sonra da ben sana ağıt demedim mi dedi beni güldürmek için zaten ağlamıyorum filan dedim işte sonra gittiler Bide biz müzik çalışmamız vardı orada görüşüyorduk ne vakit gitsem çalışmaya ona bakamıyordum arkadaşım bakıyordu ona bana bakıo mu die bakıo hem de nasıl dio ve ben de ne zaman baksam bana bakarken yakalıyorm o gün işte benim sertifikamı fark etti işte benim ülke dışına gitme ihtimalim vardı o da dedi git böle fırsat kaçmaz dedi ayrıca döndüğünde büyümüş olursun grubunu kurarsn bnde gelir solistlik yaparım dedi ve onun şuan öss'si var ona hazırlanıyor herkesin yorumu össyi bekle diolar oysa sözel bölümde işi daha güç diolar Şimdiden teşekkürler

Üst Alt