Ilk Kez herkese selam modum konuyu kapatmayın bastan söyleyim
önce yaşadığım olayları anlatım ,bastan sona kdr okumadan yorum yapmayın
ben üniversite 1sınıf trabzonda okuyorum(vanlıyım)
önce üniversite hoş hayallerle basladı1 kızı sevdim acıldım 3 kez red yedim kız hiçbir zaman olmaz diyince bende umut bitti untmak için herseyii yaptım aynı sınftayız bide 2hafta gecti hafif baska bir kızla ilgilenmek istedm zamnla onu sevdim gittim kızla konusmak istedim diger kızdan 2 hafta gecti kız o lahza da zıt bi tepki vermedi bana karsı lakin 3 saat sonrasında face arzu yolladım kabul etmiş msj yollamıs yk sınıf arkadasımsın felan bende israr ettiim istemiyorum oldu durum arkadasını olaya soktu kız millete bu cocuk istemiyorum israr ediyor demiş galiba beni begenmemiş bilmiyorum bütün sonuçlar o yönde
acaba niçin olmadı bilmiyorum bircok nedeni var kız o kdr güzel bir kız deil normal biri kilosu benden cok
bazı nednler var
1)begenmedi ben esmerim kilom var 80 kiloyum genelde esmerler sevilir derler yalan
2) vanlıyım yani kürdüm kız da samsunlu abisi polis anlıyacagınız kız yada ailesi gerisi demiyorum kız bide abisiyle giz arasında olmadıgını söyledi galiba olay orda olabilir
3)ben bu kızdan 2 hafta önce 1 kızla ugrastım herkes beni sapık olarak görüyor snıfta bilmeyen ,görmeyen yk kızda ögrenmiş olabilir
4) ha dersiniz sen kızda halen umutlumusun yk derim cünkü kızın beni begemedigi olabilir de ben de begenilmeyecek biri olarak görmüyorum ama kilom var fakat sırf kilo yüzünden bi birey inkar edilirmi?
sonuca gelelim cümbür cemaat bna dedikleri laflar daldan dala atlama ,sıradaki kız kim felan tarzı ha kız o kadar bi havaya soktum fakat bna karsı cok sert kız zaten beni facedn sildi 2 kere beni engelle dedim halde engellemedi kız da umudum yk lakin bir ders tahsis etmek istiyorum vüudumu geliştirim kilolarımı verip hiç bir kızla ilgilenmemek istiyorum kızlardan nefret edilen şey ediyorum bundan böyle eskisi gibi gizli deilim herkesin bakısı üsütmde kızlar olsun erkekler olsun rahat deilim fakülteye cekinerek gidiyorum bu kızlar niçin dogulu ve esmer kişilere bakmazlar ha cok kara biri deilm esmerligim hosuma bile gidiyor zenci deilm buna dikkat edn tek rahatsız oldugum konu kilom ha bana demeyin git kızlarla muhabbet kur kızlar senin sapık oldugunu düşünecek sen gitcen konusacan böyle bisey demeyim ne ypabilrim tarz kılık giysi bakım kilo bilhassa bakım için ne gibi malzemeler kullanabilirim destek edn modum konuyu lütfen kapamayın cünkü bu gercek bi yasamımdan alınımıs bide bu saatten daha sonra yani 4 yılda hiçbir kızla ugrasmam kendim için kuytu olmak ve ilerletmek istiyorum vücudumu