Merhaba, cadde kedisi sarman, aç mısın bir tanem, tekrar tekme mi attılar sana çok mu yandı canın? Merhaba börtü böcek, kır çiçekleri merhaba Sizlerle hoş bu dünya
Gözlerinizi bu sabah mucizelere açmanız dileğiyle, bahtı açık günler dilerim
Bensiz bir güne daha yine bensiz uzaklıklarda uyandın… Pencereni aç ve oraların havasını bir kez daha çek içine, kim bilir ola ki burada ikimiz adına alıp verdiğim bir nefes bedel dudaklarına… Günaydın sevgilim…
Günaydın! Daha uykundan yeni uyandın, hiçbiri reel değildi maalesef! Tümü rüyaydı bunların
Günaydın yellere tele merhaba, yerleşim midir bize şu acayip eller günaydın köylere ile merhaba…
Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği en güzel sabahlar sizlerin olsun
Kolaylık dolu günler, kalbinizdeki bütün güzellikler hayatınıza yansısın dostlar Bahtı Açık günler
Yaşamın büyüsü umuttur Umutların hiç orjinalsozlercom bitmemesi, kalbinizden sevginin, yüzünüzden gülümsemenin hiç yetkisiz olmadığı güzellikler sizlerin olsun Hayırlı sabahlar
Yüzünüzden gülüş kalbinizden umut yetkisiz olmasın, gününüz aydın mutluluğunuz daim olsun
İnsanın uyanıp ta ilk baktığı telefonsa ya saate bakmıştır veya yüreğinde yer etmiş birinin ona günaydın demesini arzulamıştır Günaydın…
Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol bildiren direk yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın
Hoş bir gün, umut dolu, neşe batmış, cana yakın, hayat dolu, kıymetli bir gün, ılımlı, sebepsiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun
Önce kendime daha sonra evime sonradan evimdekilere daha sonra kapılarımı açtığımda bana değen ne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın
Günaydın sevdiklerinizin ve sizin yüzünüzden gülücüklerin hiç yetersiz olmadığı bir gün olur inşallah… Günaydınlar…
Keyifli, capcanlı, güp hoş ve musmutlu sevgi dolu bir gün olsun Günaydınlar hepinize…
Alarm kalk diyor, yatak yat diyor Off ya kime inanacağımı şaşırdım… Neyse hepinize günaydınlar…
Günaydın… Bugün mutluluk yağmurlarıyla sırılsıklam olduğunuz bir gün olur inşallah
Evinizden sağlık durumu, sevinç, refah, sevgi, hürmet, birlik ve beraberlik beceriksiz olmasın inşallah günaydın…
Sen de olmasan benim günümü kim aydınlatırdı Gündüz güneşim, gece ayım, yıldızım günaydın…
Günaydın! Her sabahtan gözlerini açtığında, umutla bakacaksın hayata, her doğan güneşin ardında, açacak bir menekşeye bağlanacak gözlerin…
Günaydın hiç bir işi olmamasına rağmen erkenden uyanan insan ve pazar günü çalışan insan sana da günaydın…
Günaydın yeni gün, karanlıkları aydınlatan güneş orjinalsozlercom merhaba Pencerenin provasına yuva yapan kumru kuşu merhaba Korkma hadi sırık ben göz kulak olurum yavrularına
Yansımış sevdan yüreğimden her günüme olmuş üzüntü günaydın hüznüm günaydın günaydın… *